Мис България призна: Титлата ми донесе само лоши неща!

Мис България призна: Титлата ми донесе само лоши неща!
Гласувайте за статията

„Само лоши неща ми донесе титлата Мис България“, нищо хубаво не видях от нея“, споделя избраната за най-красива българка за 2019 година Радинела Чушева.

Коментарът на хубавицата е по повод на слуховете, че титлата „Мис България“ може да й бъде отнета заради разголените фотоси, които Радинела пуска в мрежата. Радинела, която прекара цяло лято на Миконос, показа много от себе си. Подобни разголени фотосесии през годините докараха главоболие на доста родни миски. Такива кадри бяха проблем за Теди Бургазлиева през 2002г. и за Марина Войкова преди пет години.

„Никой от организаторите на конкурса не се е свързал с мен за подобна информация, не мисля, че ще го направят. Смятам дори, че не давам добър пример за младите момичета, защото показвам красиви форми. Спортувам много, всеки ден и съм пример за подражание“.

Радинела е горда от факта, че не обработва снимките си с фотошоп. Тя не е доволна от годината, в която е носителка на короната. Тя споделя, че е очаквал да й се даде възможност да се включи в повече благотворителни инициативи, за да бъде полезно на обществото.

„Не обвинявам никого затова, може би причината е в мен. Самата аз съм казвала на организаторката на конкурса, че по-добре да не го бях печелила. Нищо хубаво не видях. Единственото хубаво е, че един ден на децата си ще казвам, че съм била „Мис България“, отсече огорчена Радинела, за която титлата не е донесла никакви облаги, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар