Новото Папараци с водеща Мария Игнатова тръгва на 20 септември! (виж още)

Новото Папараци с водеща Мария Игнатова тръгва на 20 септември! (виж още)
Гласувайте за статията

Мария Игнатова и новото Папараци стартират от 20 септември!

На 20 септември в ефир на Би Ти Ви стартира първият по рода си комедиен таблоид у нас – „Папараци – ново 20!“. Уникалното шоу, което няма аналог в телевизионния ефир у нас ще постави родните звезди отново в центъра на вниманието, но гледната точка този път ще бъде различна и… хумористична.

Мария Игнатова

Мария Игнатова и новото Папараци стартират скоро

В изцяло новото собствено студио ще влезе една от най-емблематичните водещи у нас Мария Игнатова. Тя е подготвила специална селекция от „20-те въпроса на Мария Игнатова“, които ще бъдат в основата на нейните срещи-разговори с гостите й.

Чаровната водеща обещава да разкрие тайните на звездите, но по един непринуден и приятелски откровен начин.

Актьорът Даниел Пеев – Дънди е най-уникалното „ново 20“ в комедийния таблоид. Основната задача на ко-водещия е да изненадва Мария всеки път и да даде още един поглед към госта в студиото.

Дънди ще бъде всичко, което се налага да бъде в предаването – роля, която той с усмивка и чувство за хумор е готов да изпълнява.

Дънди ще има и своя рубрика в специалното дигитално съдържание на „Папараци – ново 20!“ в сайта btv.bg. Той ще дава съвети на хората как да се справят със светския живот, например.

В интернет пространството феновете на шоуто ще могат да гледат още популярната рубрика – “Hate park”и специалните срещи на Бети Методиева с гост звездите преди и след участието им в „Папараци – ново 20!“

Хитовата рубрика „Мирон става ВИП“ ще продължи да бъде основен акцент в „Папараци – ново 20!“.

Историите на изрусения интелектуалец, който търси смисъла на съществуването на светския елит, ще бъдат още по-колоритни и парадоксални. Продуцент на „Папараци – ново 20!” е Междинна станция.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар