Бомба: Добромир Гущеров с млада жена на родното море! (виж тук)

Бомба: Добромир Гущеров с млада жена на родното море! (виж тук)
Гласувайте за статията

Добромир Гущеров не се отделя от младата си любима!

Бившият депутат Добромир Гущеров си прекарва лятната почивка на вилата край морето с младата си жена и нейното семейство. От началото на Ковид пандемията той е в България и по думите му от години не е стъпвал по родното Черноморие. Но с днешна дата спокойствието у нас много му харесва.

Гущеров

Гущеров с млада жена на морето

„България е раят! Доста неща са се променили за добро отпреди време и това ме радва“, смята Гущеров. Който освен плажа не изпуска от очи и политическата обстановка, но не му се говори за нея.

„Политиката е затворена страница за мен“, твърди Гущеров. В момента дните на милионера са пълни единствено с Диана, жената, с която от пет години са семейство.

И двамата имат по един драматичен развод зад гърба си. Заради Диана Русанова Гущеров – старши отслабна с цели 45 кг и вече демонстрира симпатичен външен вид за височината си.

„Единственият ми порок са цигарите, но от тях трудно ще се откажа“, повтарял Гущеров. Освен по-малкото телесно тегло бдителни клюкари отбелязват, че Гущеров е загърбил и тузарската си линия, като на морето по цял ден движил с къси панталони, тишъртки и кецове.

Той и Диана разполагат със собствен кемпер, такъми за подводно гмуркане и надуваем басейн, в който се потапят за разхлаждане.

Според близките до двойката като типичен представител на зодия Близнаци бизнесменът имал забавна двойствена природа – хем е цар на nрагматичните сделки, хем е романтична натура, пише  вестник „България Днес“.

Преди години той бе продуцент на „Клуб НЛО“ и днес си спомня за предаването като за „завършила, но не съвсем любов“. Дори текстовете на някои от песните са негови.

Сред най-популярните му са „Тиха коледна“ „Сватба“ и „Фирмаджия“. От време на време към компанията на Диана и Добромир се присъединява и дъщерята на Диана заедно със съпруга си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар