Росен Плевнелиев не дава сина си за реклами!(Виж още)

Росен Плевнелиев не дава сина си за реклами!(Виж още)
Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев не дава сина му да го снимат

Росен Плевнелиев не разрешава почти 2-годишният му син Йоан да бъде сниман за реклами. Дългогодишната синоптичка на Нова телевизия Деси Банова и 9-годишната й дъщеря Йоанна станаха лица на кампания за профилактика на детското зрение.

Росен Плевнелиев

Росен Плевнелиев не дава сеина си за реклами

Но малкия Йоан, плод на връзката на блондинката с бившия президент, не участва в нея.

В продължение на два месеца – през септември и октомври – всички деца на възраст между 6 и 18 години ще могат да си направят безплатен очен скрининг.

Първоначално офертата за реклама на инициативата била отправена към Деси Банова.

Тя трябвало да рекламира прегледите в компанията заедно с двете си деца – Йоанна, родена от връзката й с бизнесмена Ивайло Граховски и Йоан от бившия държавен глава.

Плевнелиев обаче бил против снимането на общото им дете. Най-малкия наследник на бившия държавен глава се роди на 1-ви октомври 2018-та година.

А единственият кадър с детето, който той публикува, беше едва 7 месеца след раждането му, още докато не бе проходило.

„Казвам му малкия Десиславчо – с едни страхотни сини очи, беличък, прекрасен. Всяка сутрин, като го погледна, благодаря на Бога и на съдбата, че това нещо ми се случва“, признава след появата му на бял свят президентът.

20-те години ранно ставане в 4 часа за работа в Нова телевизия си казвали думата и макар че от година не е на екран, Деси продължавала да е ранобудна. „Деската винаги прави кафето“, хвали я бившият президент, пише „Уикенд“.

Още преди да проходи, бебето Йоан започна да води активен социален живот. Той придружава родителите си навсякъде, а по време на почивките им в чужбина,

заедно с тях пътува и тъщата на президента Лили Шопска. Деси Банова нямала детегледачка, но разчитала на помощта на майка си по всяко време на денонощието.

Президентът бил много впечатлен, че майката на Деси е като немски възпитаник. Всеотдайната баба помагала много за отглеждането на Йоан и Йоанна.

Плевнелиев бил доволен, че баба Лили помагала, без да се натрапва в семейството им, и не била от типичните тъщи, които постоянно давали акъл на по-младите как да живеят и отглеждат децата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар