Кристиан Костов с разтърсваща изповед: Станах параноичен, менталното ми здраве се разклати!

Кристиан Костов с разтърсваща изповед: Станах параноичен, менталното ми здраве се разклати!
Гласувайте за статията

Кристиан Костов призна за проблемите си!

Разклатена психика признава талантливият Кристиан Костов. Хитовият руско-бьлгарски певец прави интимна и шокираща изповед за душевното си здраве.

Кристиан Костов

Кристиан Костов направи неочаквана изповед

„Напоследък съм истински нервен и притеснен заради многобройни причини“, започва изпълнителят, който ни представи много добре на „Евровизия 2017“.

„Винаги се самообвинявам, че не съм достатъчно добър. Че съм нищо в сравнение с други певци и музиканти”, оплаква се той. Иска да поработи още и над английския си акцент, защото не му се струвал съвършен.

„Как стигнах до това състояние на ментално здраве? Може би ще е дълга история, но все пак искам да я споделя с вас“, продължава с изповедта си Крис.

„Музиката винаги е била най-голямата ми страст, още от 3-годишен. 3а съжаление се фокусирах твърде много върху пеенето. Не преживявах други важни неща.

Забравих, че съм дете и че трябва да бъда дете. След безкрайни репетиции и практики животът ми се промени. Попаднах в руското риалити за пеещи деца“, спомня си Кристиан Костов.

„Нито съм психолог, нито терапевт, но дори и аз мога да ви кажа, че изобщо не е добре за психиката на един тийнейджър да получава вниманието, което получавах аз.

Пубертетът е нестабилна в емоционален план възраст и свръхвниманието на непознати към подрастващия определено може да изиграе лоша шега на „звездата”.

Всичко това започна да променя характера ми, и то не към по-добро. Започнах да се питам кой ми е истински приятел и кой просто иска да ме използва. Започнах да се съмнявам във всички около мен.

Станах параноичен. Не че бях истинска звезда или нещо такова, но в Русия това риалити бе огромен хит, а аз стигнах до финала и редовно бях в тв ефира.

Последва турне, след което се самоизолирах, затворих се в себе си, отхвърлих приятелите си. В Русия по това време не бе прието човек да говори за психичното си здраве.

Засега ще запазя някой детайли в тайна, но някои ден ще разкажа как, мамка му, стигнах до това състояние“, емоционално продължава Крис Костов.

Изповедта му завършва с изненадващото признание, че за него България по време на участието му в „Х Фактор“ била… чужда държава.

„Въпреки че съм наполовина българин, тогава дори не говорех български нормално. Тогава живеех сам под наем, сам си плащах апартамента, нямах никого и нищо.

Слава Богу, ме посещаваха майка ми и брат ми, иначе много лесно можеше да се пусна на наклонената повърхност“, разкрива Костов, цитиран от вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар