Зрителите бесни: Не искат Андреа Банда Банда в „На кафе”!

Зрителите бесни: Не искат Андреа Банда Банда в „На кафе”!
1.7 (33.33%) 3 votes

Зрителите не искат Андреа Банда Банда в „На кафе”!

Андреа Банда Банда цъфна в „На кафе“ тази сутрин като поредния ководещ на Гала, която този сезон е обградена с цели шест панелисти. Така предаването удря рекорд по брой водещи, които са седем с Гала.

Андреа Банда Банда

Зрителите не искат Андреа Банда Банда

И общо осем, защото двете синоптички Гергана Малкоданска и Никол Станкулова се редуват през седмица в студиото.

„Приятели, не се паникьосвайте! Имам си традиция да изпускам началото на ТВ сезона (не е нарочно, така се получи и този сезон, има добро обяснение). Иначе дълбоко компетентните ми анализи, сериозни познания и остра самоирония ще продължат да лъсват в ефир!

Ще има промяна… ще ви разкажа, като се прибера. Вълнувам се за новото начало. Благодаря на татко, че ми купи нов сезон в предаването (който знае, знае)“, обясни отсъствието си в първите два дни Андреа.

Припомняме, че тя е бетонирана при Гала заради имотния си баща. Зрителите веднага изригнаха срещу връщането й и започнаха да я критикуват в социалните мрежи.

„Отново ще трябва да гледаме и слушаме нелепите й коментари, заекването, вечните лапсуси“, недоволстват те. Други се надяват поредната ководеща да си седи тихичко в ъгъла и да не взима думата възможно най-рядко.

Общо седем водещи в студиото превръща „На кафе“ в безкрайна говорилня, ядосват се зрителки, които продължават да искат Гала да води сама, както беше преди години, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Зрителите бесни: Не искат Андреа Банда Банда в „На кафе”!”

 1. Донка Петкова

  сеп. 10. 2020

  Здравейте,спрях да гледам предаването заради многото водещи.

 2. Стоянова

  сеп. 11. 2020

  Много изпростя това предаване,, нищо интересно и съдържателно няма. Глупави игри без смисъл ииграят големи хора и сами си се смеят водещите.Ако е за да взимат големите заплати, давайте им ги, без да ги показвате. Това ли е новото и забавно предаване и това ли заслужава зрителя?

 3. На тази Андреа, нищо не й разбирам,защото това нещо не е водене ,а е бръщолевене,по-скоро приличащо на хълцукане, така че се обърквам,да хвана смисъла. Общо взето това същество е едно недоразумение,а темите,които коментира,не интересува и 2%от зрителите на канала.

Добавете коментар