Изпълнителят на „Радка пиратка“ парясан от жена си! (още разкрития)

Изпълнителят на „Радка пиратка“ парясан от жена си! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Певецът на „Радка пиратка“ парясан от младата си жена!

Чалга певецът Тошко Тодоров, изпял култовата „Радка пиратка“ и младата му половинка Миглена са разделени. Краха в отношенията им настъпва по-рано тази година, въпреки че двамата имат малко момиченце.

Радка пиратка

Певецът на „Радка пиратка“ място не може да си намери

Разликата в годините им е много голяма и вероятно това оказва влияние за съдбоносното решение Миглена да се изнесе от жилището на Тошко. И да заживее сама с малкото момиченце.

Вече няколко месеца Тодоров не може да преживее трудната ситуация и е изпаднал в депресия.

„Самотата ми тежи“ признава изпълнителят на „Радка пиратка“, който е окуражаван от приятелите си, че не бива да се предава и трябва да продължи напред.

Певецът добавя, че знае, че не бива да страда, но въпреки това му е тежко, че животът го сблъсква с поредното изпитание. Младата Миглена се появява в драматичен момент в живота му, когато Тошко изпитва финансови затруднения. За няколко години погребва и двете си дъщери.

Приятели на певеца разказват, че започва да посяга към чашката. Но появата на Миглена се оказва спасителен пояс и двамата създават щастливо семейство. Идилията им продължава едва няколко години преди да стигне до раздялата.

Положението на изпълнителя се усложнява и от факта, че заведението във Велико Търново, в което имаше участия дълго време беше затворено заради пандемията. Тошко се надява тази злощастна година по-бързо се изтъркули, писа вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар