Жана Бергендорф показа новото си гадже: Пръска пари по него като луда! (виж тук)

Жана Бергендорф показа новото си гадже: Пръска пари по него като луда! (виж тук)
Гласувайте за статията

Жана Бергендорф пръска пари по новото си гадже Симеон!

Със снимка в социалните мрежи ексцентричната певица Жана Бергендорф разкри, че най-накрая е срещнала любовта. Според запознати Жана и Симеон, както е името на синеокия красавец, са гаджета отскоро.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф хлътна отново

Двойката прекарва последния дълъг уикенд заедно във Варна. Жана и Симеон вървят по централните улици, хванати за ръка, споделят свидетели. За Симеон не се знае много, даже почти нищо.

Младежът не е особено активен в социалните мрежи за сметка на суперпопулярната си половинка. От профилите на Симеон личи единствено, че е футболен запалянко и че обича морето.

Изпълнителката на хита „Самурай“ не беше разкривала нищо свързано с гаджетата си от инфарктния край на връзката й с танцьора Лео, с когото стигнаха до бой.

От тогава Жана мълчаливо пази тайната на любовните си отношения и афишира само и единствено привързаността към сина си.

Явно певицата е обърнала палачинката и най-накрая е решила да покаже на почитателите си своето щастие.

Новината за новото гадже на Жана идва точно след като тя признава, че е взела цялата сума, която спечели преди време от лотарията. Жана удари джакпота и гушна 250 хил. лева.

След доста спекулации по въпроса дали е успяла да си вземе полагаемото й се след краха на компанията на Васил Божков, Жана разкри, че се е докопала до пълното възнаграждение. Н

а Бергендорф няма да й се наложи да предприема каквито й да е мерки срещу закритата лотария за сметка на десетки други ужилени, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар