БНТ спасява Ева Веселинова, ето какво се случва с нея след уволнението от „На кафе“!

БНТ спасява Ева Веселинова, ето какво се случва с нея след уволнението от „На кафе“!
5 (100%) 2 votes

Ева Веселинова подготвя собствено предаване и се оглежда за телевизия, където да работи, след като я изгониха от „На кафе” в Нова. Засега тя се издържа с реклами в Инстаграм, но не крие амбициите си скоро отново да се върне на екран. Говори се, че се надявала да я вземат в БНТ, където напоследък масово прибират безработни водещи!

Още щом стана ясно, че Ева Веселинова вече няма да работи в „На кафе”, на страницата й в Инстаграм заваляха въпроси от фенове къде ще могат да я гледат оттук нататък. Много от тях обявиха, че вече ще сменят канала, щом по Нова започне дамското шоу на Гала. Не липсваха и такива, които пожелаха на Русата амбиция бързо завръщане на старото й работно място. Но тя побърза да попари надеждите им.

„Приключих с „На кафе”!”, категорична е Ева. „Засега мисля да си почина малко и да поработя върху други проекти”, твърди още тя. Бившата Господарка на ефира не разкри точно какви са тези проекти, но най-вероятно става въпрос за рекламните й договори, с които отдавна печели доста повече, отколкото й плащат в телевизията.

Веселинова е едно от най-популярните лица на Нова в социалните мрежи. Тя се радва на над 61 хиляди последователи в Инстаграм, докато Гери Малкоданска например, която е една от наследниците й при Гала, има едва 38 хиляди. Благодарение на тази популярност водещата от Сливен не може да се оплаче от липса на пари. Но се очаква със слизането й от екран феновете рязко да намалеят, а това ще се отрази и на нейните приходи. Освен това за Ева е въпрос на чест да се върне триумфално в телевизията, твърдят запознати.
Според слуховете, Русата амбиция вече обмисля свой собствен проект, с който ще опита да се върна на малкия екран. Най-вероятно това няма да бъде обикновено дамско шоу, а предаване, което обхваща по-широк спектър от теми, включително социални и обществени, с каквито Веселинова се занимава още преди да влезе в „Господари на ефира”. Точно такъв тип репортажи тя направила впечатление на екипа на шоуто преди години и си спечели място сред лицата на Нова телевизия, пише „Уикенд“.

Към момента обаче в Нова няма място за Ева.

Тя си търси друг канал, по възможност – национален. Шансовете й за Би Ти Ви засега не са големи, но пък в БНТ напоследък вратите са отворени за всякакви водещи без ефир. Телевизията приюти Мариана Векилска и Митко Павлов – и двамата са бивши водещи на Би Ти Ви, които дълго не успяха да намерят тв ефир. Успехът им поне в интернет клони към нулата – Векилска има едва 1500 последователи, а Павлов – 3000. Феновете на Ева са в пъти повече и то все такива, които обичат да гледат телевизията. Блондинката би могла да гарантира рейтинг дори само с появяването си в ефир. Дали обаче ще успее да предложи достатъчно добро шоу, за да й бъде предоставена тази възможност, предстои да разберем.

Междувременно Ева даде израз на огорчението от уволнението си от Нова, намеквайки, че е изгонена оттам, защото не се е подмазвала. Затова пък се чувствала добре, защото съвестта й е чиста.

Тя обвини директно Гала в лицемерие, макар и да не я назова поименно.

„Прямите и искрени хора винаги носят една специфична и напълно естествена лекота, с която се носят из живота. Спя спокойно вечер, защото не съм направила лошо на никого! Живея живота си така, че да помагам на колкото мога повече хора. Не се подмазвам, не лицемернича и не се крия зад маската на дипломатичността. Постигнала съм всичко със собствени усилия и не дължа нищо на никого, което ми дава огромно спокойствие и увереност. Винаги подхождам с добрина и усмивка дори към хората, които не харесвам. И най-важното: нося слънцето в сърцето си, а то неминуемо огрява всичко около мен. Ето това е свободата”, „жегна” бившата си шефка Ева Веселинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “БНТ спасява Ева Веселинова, ето какво се случва с нея след уволнението от „На кафе“!”

 1. Евдокия Тодорова

  сеп. 12. 2020

  Вие,госпожице Ева Веселинова,бяхте единствената конкуренция на Гала- красива,със собствено мнение, с 20- тина години по- млада….ами пак много се задържахте преди да ви прекратят участието!
  Патрашкова е по- стара, връзкарка….
  На онова недоразумение Андреа, мастития и баща милионер, винаги ще я пробутва…
  Вие , явно не сте с дебели връзки и на всичко отгоре БЛЕСТЯЩА…..ами доста очаквано са ви свалили от ефир! Няма как – жени като вас ,си навличат много завист и недоброжелателство.

 2. AZ

  сеп. 13. 2020

  Друга беше за уволнение, но си има як гръб. Бандата?! е сто пъти по-грозна, по-некадърна, няма ама грам изказ. Тя е пример за тези, които отиват да учат в чужбина, но се връщат тук поради некадърност. Една смислена дума не е казала в ефир.

 3. Пламен

  сеп. 15. 2020

  Гала не търпи младите и красивите, все пак са конкуренция. Друг е въпросът – кой изобщо си причинява това, да гледа тая празноглава кофа начело и другите бездарници покрай нея…

 4. Боби

  сеп. 16. 2020

  Изключително точни коментари! А възможно е и Ева да участва в Маскираният певец!

Добавете коментар