Лили Иванова си купи нов апартамент

Лили Иванова си купи нов апартамент
Гласувайте за статията

С нов апартамент за близо половин милион лева се е сдобила естрадната прима Лили Иванова, показва проверка на „България Днес“.

Жилището е с площ от 163 кв. м., а към него вървят в пакет 2 подземни паркоместа. Апартаментът е част от свръх луксозна кооперация в баровския столичен квартал „Изгрев“. Новата придобивка на Лили е струвала 488 957 лв., показват документи по сделката. Певицата плаща в брой без да ползва ипотечен кредит.

След като купува новия си апартамент Лили прави и друга сделка. Според документите на 4 август естрадната прима се разделя с гарсониера в град Кубрат. Панелката е разположена на метри от родната къща на Лили.

Голяма част от спечеленото естрадната прима влага в имоти. Всичките са на топ локации, което гарантира, че цената им само ще расте на фона на нулевите и лихви давани от банките за влогове. Така апартаментът в Изгрев става поредната част от имотната империя на Лили.

Сметката открива огромният апартамент на ултра скъпата столична улица „Оборище“ където Лили се нанася в началото на 70-те години като булка на Янчо Таков. Лили от години притежава и луксозен мезонет в затворен комплекс край Варна. Преди около 2 години певицата се сдоби с жилище разположено на метри от щаб-квартирата й. Имотът с площ от 196 квадрата е разположен на тиха уличка в съседство. След сделката Лили на практика става съседка на Димитър Бербатов. Футболната звезда и естрадната прима притежават жилища на един и същ етаж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар