Да разкрием повечко за Никол Потуралски, любимата на Брад

Да разкрием повечко за Никол Потуралски, любимата на Брад
Гласувайте за статията

Никол Потуралски, новата приятелка на Брад Пит, се оказа омъжена. Въпреки това съпругът й 68-годишният Роланд Мери няма нищо против да продава скъпите вина Château Miraval на Брад в берлинския си ресторант Borchardt.

Най-вероятно именно там  Никол се е запознала с Брад. Според приятели на семейството бракът Потуралски-Мери е отворен, т.е. съпрузите са свободни да имат странични връзки.

През последните години името на Брад Пит беше спрягано в различни любовни конфигурации, включително с Шарлийз Терон, имаше подозрения, че той може да се събере и с бившата си съпруга Дженифър Анистън. Сега актьорът открито флиртува с Никол, която е с полски корени и майка на седемгодишно момче.

Самият Брад Пит още не може да приключи на чисто отношенията си с Анджелина Джоли. Разводът им е изправен пред поредните пречки. Джоли подаде документи за разтрогване на брака им през 2016 година и оттогава двамата продължават да преговарят за подялба на активите си, включително френското им имение Château Miraval, където се произвеждат вината с марката Jolie_Pitt et Perrin.

Дали тази любовна история ще има сериозен завършек или е само забавление за двамата герои Никол и Брад Пит – предстои да разберем, но не можем да не отбележим, че двамата са чудесна двойка.

Източник: Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар