Как Кралица Елизабет Втора жертва семейното си спокойствие заради короната

Как Кралица Елизабет Втора жертва семейното си спокойствие заради короната
Гласувайте за статията

Според филма „Кралицата и Чарлз: Майка и син“, като глава на Обединеното кралство, Елизабет II е трябвало да жертва един от най-важните аспекти от живота си за благосъстоянието на монархията – отглеждането на най-големия й син, принц Чарлз, разказва женското списание „Мари Клер“.

Кралица Елизабет II

поред един от авторите на филма Стивън Грайф, ролята на монарха включва редица ограничения по отношение на личната свобода, включително аспекти, свързани с майчинството. Кралицата е принудена да пропусне най-важните моменти в развитието на сина си – първите думи и стъпки, първите му пътувания и други етапи на израстването, казва Грайф.

Кралица Елизабет II е напълно погълната от своите отговорности, пише БГНЕС. Тя наистина е отдадена на работата си, осъзнавайки, че това не й позволява да се реализира напълно като грижовна майка. Ролята й в развитието на страната е повлияла на отношенията й с децата и тяхното развитие.

Друг кралски експерт, лейди Колин Кембъл, се съгласява с мнението на Грайф: Кралицата не винаги може да бъде там, където би искала да бъде. Повечето от ключовите етапи на израстването на Чарлз преминават без нейно участие. През това време Елизабет е на чуждестранни пътувания с официални мисии. Лейди Кембъл добавя, че отдадеността на кралицата на длъжността неизбежно се е отразила на отношенията й със семейството и особено със сина й Чарлз, който винаги я е възприемал като кралица на Великобритания, а не като майка.

 

Източник : nova.bg/news

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар