Водещата Лора Инджова си изгуби ума по възрастен оператор! (виж тук)

Водещата Лора Инджова си изгуби ума по възрастен оператор! (виж тук)
Гласувайте за статията

Лора Инджова се загаджи с по-възрастен оператор!

Влюбената Лора Инджова публикува тяхна снимка, на която се държат за ръце в ресторант в стария град на Созопол. Новата половинка на тв водещата е дългобрадият оператор Атанас Атанасов, който е по-възрастен от нея.

Лора Инджова

Лора Инджова е влюбена

Любопитна подробност е, че въпреки че е млада – едва на 30 години, стажът на Инджова в медиите е повече от 10 години. Тя обаче няма журналистическо образование, завършила е право във Великотърновския университет.

Всъщност Лора е родом от малкото градче Дряново. До седми клас учила там, а след това се преместила в езиковата гимназия във Велико Търново. Учи в паралелка с изучаване на френски и английски език.

Именно в местната телевизия направила първите си крачки в журналистиката. Като второкурничка по право Лора видяла обява, че регионалната телевизия си търси репортер. Отзовала се и така започнала кариерата й в медиите.

От малка тя мечтаела да се занимава с журналистика, а ранното ставане не е проблем за нея. След стажа в старата столица Лора идва да търси късмета си в София. Първоначално Инджова била доста объркана и стресирана.

Случвало й се да хване градския транспорт в противоположна посока на дома й и да се озове на съвсем различно място. Постепенно обаче опознава столицата.

Първата й работа в големия град е като водеща в сутрешните блокове на телевизия „Европа”, след това и на „България он ер”.

През 2018 г. става част от екипа на Нова телевизия като политически репортер, а от 4 месеца е екранен тандем с Виктор Николаев на мястото на отишлата в БНТ Аделина Радева, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар