Щерката на Румен Радев става актриса, приеха я в НАТФИЗ! (още подробности)

Щерката на Румен Радев става актриса, приеха я в НАТФИЗ! (още подробности)
Гласувайте за статията

Щерката на президента Румен Радев ще учи за актриса!

19-годишната щерка на президента Румен Радев – Дарина Радева, е кандидатствала в НАТФИЗ в началото на септември и се е представила блестящо на изпитите, пише вестник „Уикенд”.

Румен Радев

Щерката на Румен Радев става актриса

Наследничката на държавния глава завърши 35 СЕУ „Добри Войников” с отличие и грамота. Макар че имала възможност да следва в чужбина, тя избрала родното образование.

Дарина избрала да учи актьорско майсторство за драматичен театър. Заедно с нея на първия кръг се явили 140 момичета. Къдрокосата тийнейджърка получила 4 на първия кръг, но това била най-високата оценка.

През цедката на втория кръг преминали едва 54 девойки. На него Дарина отново получила най-високата оценка от всички кандидатки – четворка.

Представила се блестящо и на третия, който бил в две части – писмен изпит по зададена от комисията тема и изпълнение на песен или танц.

Резултатите от окончателното класиране още не били изнесени, но според запознати, представянето й било толкова убедително, че й гарантирало прием на едно от първите места в театралната академия.

Тази година класове по актьорско майсторство задраматичен театър предстои да водят звездата на сериала „Седем часа разлика” доц. д-р Пенко Господинов и проф. Маргарита Младенова.

В продължение на 4 години Дарина играеше в театралната трупа в езиковата гимназията. Представленията се играеха на френски език, а трупата спечели множество награди от фестивали в чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар