Цвети Пиронкова влага половин милион в собствен бизнес!(Още за начинанието й)

Цвети Пиронкова влага половин милион в собствен бизнес!(Още за начинанието й)
Гласувайте за статията

Голямата Цвети Пиронкова влага солидна сума в собствен бизнес

Половин милион лева предстои да инвестира Цветана Пиронкова в собствената си модна марка Pironetic. Световната тенис сензация при жените от завършилия US Open спечели 425 хиляди долара от наградния фонд за достигането на 1/4-финалите, където отпадна в епична битка със Серина Уилямс.

Цвети Пиронкова

Цвети Пиронкова инвестира в собствена модна линия

Според близки до семейство Пиронкови по-голямата част от заработеното на кортовете ще отиде в инвестиция за развитието на Pironetic. Става въпрос за около половин милион лева.

Цвети ще получи парите по сметката си след известно време, но вече е планирала инвестиции в производство, мениджмънт, реклама, както и е разширяването на гамата продукти.

Зрителите, следящи изявите на българката на „Флашинг Медоус“, забелязаха, че тя е облечена именно с екипи на собствената си марка. Цветана имаше тежка седмица на корта, като за капак измина и дългия път от Ню Йорк до родината.

Затова й бе нужна и качествена почивка. Цвети избра за място за отдих чистия въздух и спокойствието на язовир „Батак“, както показват снимките й в социалните мрежи.

Край водоема над историческия български град, на комплекса „Цигов чарк“, има и кортове с червено покритие, точно на каквото се играе на „Ролан Гарос“. Родната спортистка чака покана за основната схема в Париж, но предвижда и още участия на турнири в Европа на клей.

Още повече Пиронкова имаше и рожден ден, на който събра семейството, наред със съпруга си Михаил Мирчев, майка си Радосвета и баща си Кирил. Докато Цвети бе с брат си в Ню Йорк, за малкия Александър се грижеше основно баба му.

Изящната пловдивчанка призна в не едно интервю, че семейството и най-вече тригодишният й син Александър й липсват много по време на престоя си в Голямата ябълка. 3а пръв път, откакто е станала майка, Цвети се разделя за толкова дълго време с рожбата си, а съвременните комуникации не могат да заменят прегръдката.

Никой все още не възлага някакви по-сериозни амбиции за бъдещето на Александър в спорта или пък в изкуството, което също е в кръвта на пловдивската фамилия, чийто патриарх е дядото на Цвети по бащина линия – големият български художник Енчо Пиронков.

Именно творческата черта на Цвети от малко повече от три години взима превес в изявите й, пише „България Днес“.

Докато бе извън корта, тя инвестира доста време, усилия и средства в развитието на собствената си модна марка. Спортната линия е факт още отпреди Пиронкова да се омъжи и да стане майка, но тогава тенисът бе по-важен, а облеклата си стояха повече като скици на идеи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар