Албена Вулева отново завъртя „Сигнално жълто“: Яко зачекна Гала! (виж тук)

0

Албена Вулева яко зачекна Гала в мрежата!

Претоплена манджа срещу заплащане предлага Албена Вулева. Устатата екс водеща продава абонамент за канал, в който излъчва първия сезон от предаването „Сигнално жълто“, с което стана популярна преди години.

Албена Вулева
Албена Вулева се хвана за Гала, за пореден път

Хапливата водеща успя да разгневи десетки популярни лица, които не пропускаше да оплюе във всеки един удобен момент. Сега блондинката е решила да им припомни какви гафове са правили. От 9. 99 до 50 лв. събира дъщерята на Людмила Захажаева, за да пуска стари видеа.

Най-вероятно подготвя и онлайн предаване. Началото тя поставя с лайфове в ютуб, които за съжаление на аудиторията й често са посреднощ.

Тя нищи най-различни теми от политиката, през риалити, до секс. Водеща прави планове да кани гости, но категорично заявява, че няма да са известни, а успели.

Скандалната журналистка само загатва какво точно ще излъчва в епизодите, като в един от тях не пропуска да зачекне и Гала.

Двете не мелят от години, а сега Вулева разпалва тлеещия огън помежду им като припомни как по онова време на участие Гала се появява с доста по-малка от краката й обувки.

Освен на старите лаври, на които разчитат за нови финансови постъпления, Вулева прави еротични фотосесии, които отново са достъпни до масата само и единствено срещу абонамент, писа вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.