Новият на Мария Игнатова говори 7 езика: В пъти по-умен е от Рачков! (още разкрития)

0

Мария Игнатова успя да омагьоса наистина умен мъж!

Новият на Мария Игнатова – Ивайло Цветков, е роден на необичайна дата – 29 февруари 1972 година. Заради това и не празнува често рождения си ден. Самият той не обича да говори за себе си.

Мария Игнатова
Новият на Мария Игнатова по-умен от Рачков

Преди години е споделял, че намира смисъл да общува само с жена си и дъщеря си Анна. Но днес е разделен с майката на единственото си дете.

Запален меломан, от дете слуша Моцарт, Бах и Рахманинов. Той говори 7 езика, включително мъртвите като латински и старогръцки.

Засега с Мария Игнатова мълчат как са се запознали и кога са усетили привличане един към друг. За първи път двамата се появиха заедно на рождения ден на съпругата на Маги Халваджиян преди малко повече от месец. И така официализираха слуховете, че са най-новата светска двойка.

На същото парти бившият на Игнатова – Димитър Рачков показа новата блондинка в живота си – плеймейтката Анита Димитрова.

Близки до Мария Игнатова свидетелстват, че тя буквално е разцъфнала покрай новата си любов. В последните месеци тя беше изпаднала в криза заради позорния според нея начин, по който бе зарязана от Рачков.

Двамата сложиха край на връзката си в края на 2018 година, след като изкараха близо 5 години заедно, пише вестник Минаха години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.