Две от тризначките бездомни и без пукната пара в Лондон! (още подробности)

Две от тризначките бездомни и без пукната пара в Лондон! (още подробности)
Гласувайте за статията

Две от тризначките без покрив и без пари в Англия!

Бездомни и без стотинка в джоба! Такава се оказа съдбата на две от тризначките – Вяра и Надежда. Това става ясно от публичните и молби приятели да ги приютят, да им намерят работа и да им дадат пари.

„Има ли някой в центъра на Лондон, нямам една стотинка… Помогнете ми“, пише Надежда Станчева.

По думите на блондинката, която преди години със сестрите си бе корица на Playboy и участник във Вип Брадър, двете сега изпитват огромни затруднения на Острова.

Следва ново молба към близките й: „Някой има ли свободна стая да ни приюти?“, пита Надежда, като сред получените отговори от има и откровено неприлични такива.

„Отивам на посолството на България да каже че съм бездомна и че имам проблеми с документите ми… Една любезна жена ми даде лист с някакъв имейл и ми каза че това е с което могат да ми помогнат. Срам ме е че имам, български документи и че сме били европейци“, споделя още тризначката (правописът е запазен).

Според твърденията на Надежда, със сестра си година и половина работили като чистачки, сменяйки десетки фирми. След седем месеца изкарали в „Паундленд“ (известен магазин в Англия на принципа на „всичко по лев“, само че за един паунд) и една година работили в църква.

Сега двете сестри подали документи за работа във всички магазини, но не били извикани, тъй като не им трябва персонал.

От разкритията на Надежда още става ясно, че с третата сестра Любов са скъсали взаимоотношенията си, след като тя отмъкнала любимия мъж на Надежда и заживява с него.

Но това съвсем не е всичко в изпълнения с драматизъм живот на култовите сестри. Новата драма сага е свързана с мъж на име Петър, сочен от Надежда за неин бивш любовник.

„Кой ми сложи наркотика. Кажи как ще ме друсаш сутрин до вечер защото съм се обадила на полицията и тя направи тест и ме попита дали взимам наркотици и къде живея а аз живеех това във вас как ще ни продадеш дробовете и ще ни направиш проститутки“, реди в типичния стил Надежда (Правописът е запазен).

Отговорът не закъснява: „Психически тормоз. Освен това натоварваш всички. Лъжите ти нямат край. Отиваш на съд“.

Докато текат драматични ситуации в живота на русокоските двете отпразнуваха преди броени дни рождените си дни „въоръжени“ с бутилка вино в компанията на говорещи на английски език мъже, които снимат Вяра и Надежда пийват и се забавляват.

Освен това демонстрират хубави дрехи и аксесоари, пише вестник „България Днес“ „Едно момче ни заведе и ни ги купи и не са скъпи всичко е на 70% намаление“ защитава се Надежда от нападателите.

„Боже този народ ако помогне, непременно трябва да се изгаври с теб… ужасни хора“, пише Надежда.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар