Психарят на Емануела избяга от страната! (още подробности за маниака)

Психарят на Емануела избяга от страната! (още подробности за маниака)
Гласувайте за статията

Психарят на Емануела офейка от страната, за да не бъде осъден!

Преследвачът на фолкпевицата Емануела – Алекс Воук, най-вероятно избяга от България. Това коментираха в Районния съд в Разлог вчера, където трябваше да се състои поредното заседание на делото срещу него.

Емануела

Психото, което изтормози Емануела, се покри

То за четвърти път бе отложено, а причината за това е отново същата – обвиняемият не е бил избиран от МВР на посочения от него адрес в София за да му бъде връчена призовката, и се смята за нередовно призован.

Повече от три часа съдебният състав и адвокатът на Емануела очакваха подсъдимия да се появи в съдебната зала. Следващо заседание по делото е насрочено 22 октомври от 9.30, съобщават за Телеграф от Районния съд в Разлог.

Близо четири години на полицията преследва певицата из цяла България дори зад граница в Лондон.

Близо четири години напористият фен преследва певицата из цяла България дори и зад граница. Последният път той я причакал в Банско след поредно участие там и отново настойчиво поискал да се срещат насаме.

Това преляло чашата и Емануела подава веднага жалба в полицията. Районна прокуратура Разлог повдигна обвинение срещу 48-годишния натрапник от София, който се представя с името Алекс.

Ема била тормозена не само с любовните излияния в социалните мрежи и по телефона, и с преследване навсякъде по участия, дори пред дома й.

През месец юли миналата година по Закона за МВР мъжът бил предупреден писмено с протокол да прекрати преследването срещу Емануела и да не я доближава по-близо от 100 метра, но той продължил.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар