Емрах Стораро разкри: Покрай баща ми съм виждал неща, които едно дете не бива да вижда!

Емрах Стораро разкри: Покрай баща ми съм виждал неща, които едно дете не бива да вижда!
Гласувайте за статията

Емрах Стораро с разкрития за живота си и липсващото детство!

Без типичното безгрижно детство е останал малкият син на Тони Стораро – Емрах Стораро. Братът на Фики не играе на топка и не тича по цял ден с приятелите си. Вместо това Емрах е висял по кръчмите, където звездният му татко имал изяви всяка вечер.

Емрах Стораро

Емрах Стораро смая с разкрития

„Израснал съм по ноюните заведения“, връща лентата Емрах. „Виждал съм неща, които не е било редно да зърват очите ми. С една дума, не съм изживял детството си. Но сигурно е било за добре“, казва още той.

Въпреки това той не съжалява. Именно в нощните заведения се заражда любовта му към музиката. Години по-късно Емрах вече е звезда и идол на редица млади фенове на чалгата.

„Имам много фенки“, откровен е малкият Стораро. „Пишат ми постоянно. По участия виждам как ме гледат. Виждал съм много симпатични девойки по участията ми, но още не съм се влюбвал във фенка“, добавя Емрах Стораро.

Въпреки, че е едва на 17, у изпълнителя има огорчение от любовта. Сърцето му е почти разбито след връзка. Той не обяснява коя мадама го е накарала да се чувства зле, като досега той има само две връзки, които са разгласени, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар