Гери-Никол към Дани Илиев: Твоя съм, вземи ме! (виж тук)

Гери-Никол към Дани Илиев: Твоя съм, вземи ме! (виж тук)
Гласувайте за статията

Гери-Никол на практика си се предложи цялата на Дани Илиев!

„Вземи ръката ми, вземи сърцето, вземи ме завинаги“, написа Гери-Никол под един от последните си предизвикателни кадри в мрежата.

Гери-Никол

Има ли Гери-Никол наистина по-сериозни намерения към нейния Дани Илиев?!

За всички стана ясно, че романтичният апел е отправен към актуалното й гадже Даниел Илиев. А някои фенове изтълкуваха поста й като намек към ММА боеца да й поиска ръката.

Мечтае ли си Яката дупара за по-сериозна стъпка в отношенията с Даниел, престои тепърва да разберем, пише вестник „България Днес“.

Припомняме, че наскоро тръгнаха слухове за това как двамата са се разделили, но певицата ги отрече категорично. Гери-Никол не само още е с Дани Илиев, но и заяви, че е все по-влюбена в него.

Разбира се, той също се старае да я печели всеки ден като не спира да я глези и да я обсипва с внимание, но и със скъпи подаръци.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Гери-Никол към Дани Илиев: Твоя съм, вземи ме! (виж тук)”

  1. ЗЛАТО

    сеп. 22. 2020

    ГЕРИ И ДА СЕ ПРЕДЛАГАШ НА ГОТИНИТЕ МЪЖЕ, ДА ИМ КИХАШ ПАРИ ЗА ДА СА С ТЕБЕ И ДА ЛЪЖАТ, ЧЕ ТЕ ХАРЕСВАТ, НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЩЕ УСПЕЕШ ДА ГИ ЗАДЪРЖИШ… А ТОВА ЧЕ ДАНИ ХАРЕСВА ДРУГА МАЦКА И ТЕ Е ЗАРЯЗАЛ ЗАРАДИ НЕЯ И ТИ СЕ ЧУДИШ КАК ДА ЗАМАЖЕШ ЛЪЖИТЕ СИ ЧЕ УЖ МЕДИИТЕ ВИ РАЗДЕЛЯТ НЕ ТИ СЕ ПОЛУЧАВА МНОГО МНОГО!!!! А СЕ ГОВОРИ ЧЕ МОМИЧЕТО Е ГОЛЯМА КРАСАВИЦА ПЛЕНИТЕЛКА НА МЪЖКИ СЪРЦА КАКВАТО ТИ НЯМА ДА СИ НИКОГА КОЛКОТО И ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ ДА СИ НАПРАВИШ!!!! А И СЕ ГОВОРИ ЗА НЕЯ ЧЕ НЕ И СЕ НАЛГА КАКОТ НА ТЕБ ДА КИХА КИНТИ НА МЪЖЕТЕ ЗА ДА ЛЪЖАТ ЧЕ Я ХАРЕСВАТ И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИШ ЗАЩО ДАНИ ИСКА ДРУГА!! ДАНИ ИСКА КРАСАВИЦА А НЕ БОСТАНСКО ПЛАШИЛО ИЗКУСТВЕНО!

Добавете коментар