Разкриха я: Райна се крие зад Хищницата в Маскираният певец! (виж тук)

Разкриха я: Райна се крие зад Хищницата в Маскираният певец! (виж тук)
5 (100%) 2 votes

Райна е поредната разконспирирана в Маскираният певец!

Фатална Хищница е фолкпевицата Райна. В това са убедени феновете на изпълнителката, които следят шоуто Маскираният певец. Още след първата поява на Хищницата в предаването заваляха коментари в мрежата, че зад маската на огнената мацка в кожен костюм и с камшик в ръка се крие една от най-красивите и желани изпълнителки на „Пайнер“.

Маскираният певец

Пилето на поп фолка Райна ли е Хищницата в Маскираният певец?!

Пилето на фолка, както е известна още Райна, отговаря до голяма степен на уликите за Хищницата. Певицата от Сандански е победителка в конкурси за красота и бивша миска. А преди да открие, че бъдещето й е на музикалната сцена, дълги години е била професионален модел.

Райна може да се похвали и с най-естествен външен вид сред представителките на лекия жанр. Брюнетката така и не увеличи бюста си, въпреки че силиконовите бомби се наложиха като задължителни за фолкдивите през годините.

Перфектното тяло, естественият бюст и силният глас са предпоставка за това зрителите да смятат, че Райна е една от звездите в Маскираният певец, пише вестник „България Днес“.

Хубавицата от Сандански, която все повече бяга от чалга ритмите и създава предимно фолклорна музика, упорито мълчи и отказва да задоволи любопитството на феновете.

Дори и да е част от формата, по договор Райна няма право да се издава. Участниците в шоуто трябва да крият дори от най-близките си, че са в предаването, докато не дойде моментът да свалят маските си.

Хищницата съвсем не е единственият образ, зад който се крие фолкпевица. На всички стана ясно, че Ангелът е Есил Дюран. Ексцентричната Луна също е спрягана за участник в предаването. Според панелистите и зрителите тя е зад маската на Булката.

Още преди старта на предаването клюките носеха, че Мария също ще се присъедини към формата на Маги Халваджиян. Дали Мара е загърбила суетата и е влязла в крайно несексапилния костюм на храст на Очите, още е спорно.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Разкриха я: Райна се крие зад Хищницата в Маскираният певец! (виж тук)”

  1. Мчи

    сеп. 17. 2020

    Хищницата може да е Маги Сидерова. Била е Мисис, по времето когато беше с Боби Желязков, сега са разведени, т.е. захвърлила е титлата.

Добавете коментар