Уникален пастрок! Росен Плевнелиев извади 30 бона за доведената си щерка

Уникален пастрок! Росен Плевнелиев извади 30 бона за доведената си щерка
Гласувайте за статията

Президентът Росен Плевнелиев се оказа щедър пастрок. Макар че доведената му дъщеря Йоанна си има баща, с когото е в топли отношения, бившият държавен глава е поел изцяло издръжката на 9-годишното момиченце, дочу HotArena. Както е известно, щерката на Деси е от връзката й с бизнесмена Ивайло Граховски, с когото бяха сгодени, но до брак така и не стигнаха.

Началото на връзката на бившата синоптичка Деси Банова и Плевнелиев преди 3 години съвпаднала с тръгването на училище на Йонна за първи път. Президентът, който е подсигурил най-доброто образование за синовете си Асен и Павел, настоявал Йоанна също да учи в частно училище. За разлика от доведените си братя, артистичното хлапе нямало никакъв интерес към точните науки, затова го записали в едно от най-престижните езикови школа. Плевнелиев бил убеден, че там Йоанна ще получи най-качественото образование, затова щедро развързал кесията за годишната такса от 22 000 лв. С допълнителните занимания, храна и транспорт до учиището таксата набъбвала до 30 000 лв. годишно – сума, която била по джоба на президента, който се нарежда в топ 10 на най-богатите българи.

На 1 септември Йоанна прекрачила прага на училището, в което ще е в трети клас. „Купихме нов комплект учебници за трети клас. Дъщеря ми ходи с униформа. Разбира се, купуваме по-голям размер. Държа на униформата и смятам, че това е някакъв вид дисциплина. По този начин децата се научават, че не трябва да парадират каква марка дрехи имат и от какво семейство са. За мен униформата е начин на възпитание. Скоро ми предстои ходене на родителска среща”, разкри Деси.

Цяло лято Плевнелиев и неговата съпруга № 3 прекарали на морето. Заедно с неговите двама сина Асен и Павел, нейната дъщеря Йоанна и общото им дете – почти 2-годишният Йоан, те отмаряли и на родното Черноморие, и на гръцкия остров Халкидики. В малкото курортно селище Уронуполи бившият държавен глава имаше замък от 1200 кв.м застроена площ и 7 декара двор. След развода си със съпруга №2 Юлияна Плевнелиева и преди брака си с Деси Банова, той предвидливо прехвърли тузарския имот в райското кътче на името на двамата си сина, писа Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Уникален пастрок! Росен Плевнелиев извади 30 бона за доведената си щерка”

  1. Алекс

    сеп. 19. 2020

    Разбира се че ще киха здраво мангизи, малко ли краде от хората, и този замък в Гърция , как го е купил?

  2. ВАН

    сеп. 22. 2020

    Миленчо, като не си наясно с термините се информирай и не пиши глупости. Доведени се наричат децата на жената, защото тя ги довежда в дома на мъжа си. А синовете на Плевнелиев са заварени т.е. булката ги заварва в дома в който идва да живее.А що се отнася до „развързването на кесията“ това е архаичен израз и не отива на днешната действителност- сегашните кесии са банковите сметки. Смешно е млади журналисти да използват толкова архаични жаргони. Бъдете по-модерни и up to date!

Добавете коментар