Невероятни разкрития за д-р Енчев!

Невероятни разкрития за д-р Енчев!
Гласувайте за статията

На 50-годишна възраст доктор Ангел Енчев изглежда като на 35, но това не се дължи на природни дадености, нито на здравословен начин на живот или добри гени. Причината е в пластичните операции и корекциите, които си е правил. Преди дни той призна в национален ефир, че три пъти е лягал под ножа.

Пластичният хирург на звездите май ще се окаже не по-малко суетен от своите клиенти. Доктор Енчев дори може да служи като реклама на своя занаят, защото не се притеснява да се възползва от възможностите за разкрасяване, които той предлага. Според гуруто на симетрията е съвсем нормално мъжете да се разкрасяват с помощна на скалпел и инжекции със същата интензивност, с която го правят и представителките на по-нежната половина от човечеството. Самият той не веднъж е инжектирал в лицето си ботокс и хиалурон. Именно затова на 50 години кожата му изглежда гладка и опъната като на барабан.

В същото време се е вталявал в помощна на липосукция. В интервю пред Николаос Цитиридис бившият мъж на Теди Велинова без притеснения съобщи, че е изсмукал мазнините на корема си, както и двойната си брадичка. Освен това бил лягал под ножа, за да коригира и носа си. Дали това са единствените пластични операции, които си е правил? Поне засега той не съобщава за други, но когато човек се вгледа, може лесно да забележи, че е оправял и зъбите си.

Известно е, че доктор Енчев има проблеми с поддържането на своята фигура. Той има естествена склонност към напълняване, която личи при сравнение с неговия брат близнак – Невен Енчев. Последният е доста пухкав, но явно не се тревожи от своите килограми и с гордост ги разхожда навсякъде. За разлика от него Ангел очевидно иска да изглежда като манекен. Вероятно пръст в тази негова суета има и бившата му половинка Теди Велинова, която бе превърнала личен стилист на хирурга по време на връзката им и му избираше възможно най-ексцентричните тоалети, стоящи добре единствено на идеални фигури.

Според слуховете, бившата манекенка често се подигравала на мъжа си за наднорменото тегло. Той се подлагал на много диети, но отслабвал за малко, а след това се връщал на старите си килограми, добавяйки още няколко отгоре. Енчев работел твърде много и храната била една от малкото му начини да разпусне между операциите, които по цял ден прави. Затова проблемът с килограмите при него е изключително труден за разрешаване без помощна на пластичната хирургия. Дори се говори, че едва ли си е правил само две липосукции. Нищо чудно да са били и повече, писа Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар