Видя се колко държи на феновете си! Ивана с потресаваща постъпка

Видя се колко държи на феновете си! Ивана с потресаваща постъпка
1 (20%) 1 vote

Остра реакция и избутване настрана на свой поклонник направи фолкзвездата Ивана по време на участие. Хитовата изпълнителка изблъска от сцената свой почитател, който налетя да я прегръща с невръстното си дете по време на участие.

Видео с острата реакция на отслабналата драстично певица бе пуснато в социалните мрежи, а потребители коментираха, че Ивана малко прекалява с психозата от коронавируса.На видеото се вижда как млад татко, гушнал невръстното си момченце, се опитва да се качи на сцената при певицата, за да я прегърне и да даде на сина си да пипне легендата на фолка. Ивана обаче се свива, след което с ръка, стиснала микрофона, безапелационно избутва настрани младия мъж, писа „България Днес“.

„Моля ви се, малко по-далече от мене, господине! Моля ви се, минете насам, ей така“, избутва напористия мачо певицата. Заради лавината от заразени с коронавирус нейни колеги като Галена, Десислава и Тони Стораро Ивана сериозно се притеснила от опасността и тя да пипне болестта. Певицата пее на частно парти в заведение за хранене и маска не й трябва според изискванията.

Ивана държи да се спазва дистанция и не допуска на сцената да я наобикалят отблизо почитатели, става ясно от видеото. Затова и си позволява учтиво, но категорично да избута с ръка опитващия се да я докосне фен. Певицата още в началото на пандемията обяви, че вирусът я притеснява и е спазвала чинно всички мерки на щаба.

„И аз в началото, като почти всички хора, преминах през емоции на яд, гняв, несъгласие, „стига с тия глупости“, а, то вирусът до България няма да стигне – да, ама не! Има проблем и това е факт! За себе си реших – приемам нещата такива, каквито са – с разум, дисциплина и отговорност“, категорична е изпълнителката. Певицата продължава да държи на дистанцията и за разлика отпреди, вече не позволява на всичките си фенове да я прегръщат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар