Бомба! Антония Петрова ражда отново

Бомба! Антония Петрова ражда отново
Гласувайте за статията

Антония Петрова роди сина си Благовест едва преди година и oсем месеца, а вече сериозно се замисля за второ дете. Бившата миска и настояща г-жа Батинкова мечтае за дъщеря, която да превърне в свое малко копие. „Искам отново да забременея, този път с момиче!”, споделя блондинката.

Откакто роди, Антония e заприличала на онези амбициозни майки, които тикат децата си да бъдат първи във всичко. Тя насърчаваше Благовест да ходи веднага щом навърши 6 месеца и твърди, че вече е изпреварил връстниците си в много отношения. „Синът ми е най-усмихнатото, будно, активно, любознателно и комуникативно дете!”, хвали се блондинката. По думите й момченцето й се отличвало и с изключителна красота още от бебе.

Бест, както го наричат родителите му, се роди на 17 януари 2019 г., когато бившата миска празнува своя имен ден. Датата не е случайна, защото числото е щастливо за тяхното семейство – на 17 март 2018 г. Тоца срещнала съпруга си Ивайло за първи път, а година по-късно на 17 юни се ожениха в Гърция. „На Антоновден, моя личен празник, със съпруга ми получихме най-големия подарък в живота ни. Роди се Благовест Ивайло Батинков! Неописуема радост, щастие и гордост е това чудо – раждането на живот по естествен начин!”, съобщи възторжено Петрова.

Тя до последно се чудеше дали ще успее да даде живот на сина си по естествен път или чрез секцио, но благодарение на професионалистите в болницата не се стигнало до операция. Ивайло Батинков нямал съмнение, че иска да присъства на раждането, за да подкрепи съпругата си и да й вдъхва кураж. Гордите родители броили 2500 лева за избор на медицински екип и ВИП обслужване, отделно приготвили за лекарите и акушерките скъпи дарове.

Петрова не пропуска да изтъкне, че изкарала изключително лека и спокойна бременност, затова е готова отново да зачене. „Искам децата ни да са с малка разлика във възрастта. Толкова щастлива и уверена се чувствах по време на бременността, липсваха неразположения, всичко беше така хубаво, че искам отново да го изживея!”, категорична е Антония.

Тя качи не повече от десетина килограма и малко след раждането вече влизаше в тесните си дрехи. Тъй като през деветте месеца на бременността се чувстваше добре, блондинката не спираше да пътува в чужбина. Тя обиколи 17 държави и дори се завърна от Дубай броени дни преди раждането. Тоца уж се закани, че ще си почива и ще събира сили за, но не издържа да скучае вкъщи и хукна към Обединените арабски емирстава с частен смолет, собственост на семеен приятел.

Връзката на Петрова и Батинков се развива много бързо. Антония забременя два месеца след запознанството им, но зачеването не било случайно, а добре планирано – за щастие то се случило веднага щом влюбените го поискали. „Късметлии сме, че имахме този шанс. Хората опитват с години и не се получава, затова съм благодарна на съдбата!”, обяснява дипломираната юристка, писа Уикенд.

След положителния тест за бременност, бившата миска и мъжът й бързо насрочиха дата за венчавка. Сватбата се състоя в Гърция, а на празничното събитие присъстваха много приятели и роднини. В България пък съпрузите организираха друга церемония, но в тесен семеен кръг.

Наскоро се появиха слухове, че Тоца вече е заченала повторно, тъй като лицето й изглежда по-подпухнало от обикновено. Според запознати това се дължи не на бременност, а на прекомерна употреба на филъри. Антония отдавна прекалява с боцкането и „разкрасителните” процедури, та ефектът при нея е по-скоро обратен. Междувременнно обаче с мъжа й наистина правели опити за второ дете, така че нищо чудно в скоро време блондинката пак да издуе корема.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар