Повече за Кралската изложба

Повече за Кралската изложба
Гласувайте за статията

Херцогинята на Кеймбридж обяви фотоконкурса си „Hold Still“, за който хиляди британци изпратиха снимки, отразяващи духа на Обединеното кралство по време на пандемията- 100 творби, които отразяват живота по време на карантина. Всичко това се случи, разбира се, с покровителството на кралица Елизабет II.

Акцентът на фотографиите пада върху три основни теми – „помощници и герои“, „новото нормално“ и „добро дело“. Кралското семейство показва своята ангажираност с обществените трудности и проблемите около Пандемията през текущата година. Кейт е активна социално и често се среща с хората, които винаги я приемат в радост. Тя има положителен обществен имидж, към който явно и Кралицата обича да се включва. Знаем, че нейния син Чаплз не печели много от всеобщото доверие и се очаква първородния му син да поеме короната след кралицата.

Изложбата бе открита днес в Националната портретна галерия в Лондон и в журито бяха самата Кейт Мидълтън, директорът на галерията, както и популярни поети и фотографи. Те избраха 100 фотографии, които според тях са най-силни и заслужават да бъдат изложени.

Кралицата лично написа сърдечно писмо до всички участници в конкурса. В него тя сподели, че е вдъхновена от начина, по който фотографията почита работниците на първа линия, отразявайки духа на общността и усилията на хората с големи сърца, които подават ръка на нуждаещите се.

Цитирано по Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар