Ти да видиш: Мария никога не си мие сама косата! (още подробности)

Ти да видиш: Мария никога не си мие сама косата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария не си миела косата сама, оставя се само в ръцете на специалисти!

Мария не си мие сама косата. От месеци миньончето не е хващало шампоан в ръка, тъй като се доверява единствено на коафьора си за тази процедура.

Мария

Мария не е хващала шампоан в ръцете си

Мария всеки ден посещава салоните за красота, където армия от професионалисти се грижат за визията й, пише вестник България днес.

Припомняме, че фолкаджийката, която се отказа от кариерата си на певица, е пръснала 315 000 лева за 7-те години обучение на дъщеря си Марая, показа проверка на вестник „Уикенд”.

Всяка година Отварачката на драго сърце плаща по 23 000 евро, колкото е тарифата за обучение в престижното Англо-американско училище в Панчарево, където събира ум и знания наследницата й. Изчисленията показват, че Мария е дала над 300 бона за да образова единственото си отроче.

Това обаче не притеснява пенсионираната певица, защото на първо място за нея е елитното образование на дъщеря й. В школото учат предимно деца на дипломати и бизнесмени, каквато среда иска за наследницата си миньончето от Стара Загора.

Таксата там е по-голяма от цената за обучение в елитните британски колежи Оксфорд и Кембридж, където учебната година е около 9000 паунда, тоест по-малко от 20 000 лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар