Тодор Колев зашлевил яка плесница на Поли Генова! (още разкрития)

Тодор Колев зашлевил яка плесница на Поли Генова! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Поли Генова си спомни за шамара от големия Тодор Колев!

Шамар от големия Тодор Колев още отеква в съзнанието на певицата Поли Генова. Това сподели блондинката на сцената на шоуто „Маскираният певец“.

Поли Генова

Поли Генова си спомни за шамара от големия актьор

„Имах шанса, честта и удоволствието да познавам Тодор Колев от дете. Когато бях студентка в НАТФИЗ, мой колега снимаше късометражен филм. Там си партнирахме с Колев, играехме баща и дъщеря. В една от сцените се скарахме и той ми удари жесток шамар“ – разказва певицата.

Поли Генова винаги ще пази спомените за голямата българска звезда и с носталгия си спомня времето, което е имала честта да контактува с него.

Припомняме, че Поли е първият участник, напуснал шоуто „Маскираният певец“. Талантливата певица изненада всички, като се оказа скрита зад маската на Очите.

До последно всеобщото мнение бе, че в костюма на храст с изцъклени очи се крие човек, който няма особено голям опит на музикалната сцена.

Ето защо панелистите заложиха, че това е актриса, а не певец. Изненадата бе огромна, когато се оказа, че една от най-добрите родни изпълнителки е успяла блестящо да заблуди всички.

Това е първата подобна изява на Генова след завръщането й от майчинство. Блондинката наскоро поднови музикалните си ангажименти, след като година бе отдадена изцяло на сина си.

Многото почитатели на Поли са разочаровани от краткия й престой в „Маскираният певец“.

Самата певица също показа недоволството си с горчива усмивка. Тя заяви, че е благодарна на Владо Пенев, който единствен от екипа на панелистите изрази желание нейната маска да продължи напред в шоуто, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар