Шок: Димитър Рачков нае шофьор за старата си таратайка!

Шок: Димитър Рачков нае шофьор за старата си таратайка!
Гласувайте за статията

Димитър Рачков нае шофьор за старата си кола!

Димитър Рачков подари на 21-годишната си силиконова любовница Анита новичък автомобил „Мини Купър” за 80 бона, а самият той се вози в 30-годишен раздрънкан „Опел”.

Димитър Рачков

Димитър Рачков си нае шофьор

Таратайката си обаче комикът не управлява лично – наел си е шофьор. Водачът на жълтото возило изпълнява и ролята на прислужник на знаменития си работодател.

Практика, която въведе преди години естрадната прима Лили Иванова.

Онзи ден 47-годишният актьор изскочи от входа на Народния театър, дегизиран с тъмни слънчеви очила. На паркинга до храма на Мелпомена го чакаше бричка, която в миналото вероятно е била такси.

Рачков се настани на предната дясна седалка и нареди на шофьора да кара към бул. „Стамболийски”.

Сивокосият и олисяващ мъж хвана здраво волана, даде газ и потегли, като междувременно размени няколко думи с началника си.

Когато жълтият автомобил подмина църквата „Света Неделя” и се озова на улицата, носеща името на бивш премиер и лидер на БЗНС, актьорът-миньон отново даде указания на водача.

Колата попърпори още 200-300 метра и спря пред ресторант от веригата „KFC”.

Там ексводещият на „Господари на ефира” и „Маскираният певец” бръкна в джоба си, извади банкнота от 20 лв. и я подаде на шофьора. Обясни му и какво да купи, пише вестник „Уикенд“.

Мъжът слезе, сложи предпазна маска на лицето си и хлътна в заведението за бързо хранене. Няколко минути по-късно се появи на улицата с найлонова торба в ръка.

В прозрачния плик се виждаха покупките му – пикантни пилешки крилца, царевица в масло и салата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар