Муки бясна на Марта Вачкова: Дъщеря й нарисува Стоянка като прасе! (виж тук)

Муки бясна на Марта Вачкова: Дъщеря й нарисува Стоянка като прасе! (виж тук)
Гласувайте за статията

Лют скандал между Муки и Марта Вачкова!

„Кой разреши на Рада, дъщерята на Марта Вачкова, да нарисува Стоянка Мутафова като прасе на корица на книга? И защо няма отговорни за тази гавра с майка ми“.

Марта Вачкова

Марта Вачкова и Муки във война

Това пита дъщерята на Стоянка Мутафова Мария Грубешлиева – Муки. Скандалът се вихри между нея и авторката на книгата „Стоянка Мутафова – смях и сълзи“ Милена Нейова, жена на дългогодишния шеф на Сатиричния театър Рашко Младенов.

Според Муки авторката е публикувала книгата за майка й, без да има разрешение за това. Сега в артистичната разправия е забъркана и Марта Вачкова.

„Тези хора вече са на съд. Не знам защо е толкова трудно да се разберем с тях по човешки. Опитахме, но те вече дори не си вдигат телефоните. Ще започна най-напред с корицата. Беше редно тя да се обсъди със Стоянка. Никой не я попита харесва ли я, или не.

Когато майка се видя на книгата, попита: „Това аз ли съм, бе?“, и я захвърли разочаровано. За жалост, малко след това си отиде, но няма да простя на никой, който обругава по някакъв начин паметта й.

Тези хора нито имат договор, нито са й платили приживе. Говориха с майка ми, без да й казват, че ще използват разговорите в книга. Стоянка се съгласи само заради Рашко Младенов, който сега живее с авторката Милена Нейова“, обяснява Муки.

Скандалът между Муки и Вачкова не е само за корицата на злополучната книга. Дъщерята на Стоянка не може да преглътне и факта, че Вачкова нарече „кал“ книгата, която самата Муки написа за майка си – „Добър вечер, столетие мое“.

След излизането на биографията Вачкова нарече глава от книгата на Муки – „кал по паметта на нейния баща“.

Причината за това е разказана случка за починало момиче в леглото на бащата на Марта актьорът Григор Вачков.

„Когато това се случва, именно майка ми първа е защитила Григор. Единствена от всички актьори негови колеги. Тя разказва: „Момичето умира в спалнята на Вачков през нощта. И той се чуди какво да прави, не знае как да постъпи, кого да вика.

Накрая се осмелил да каже на колега и онзи се обадил долу, и като тръгна един cлух „Убиец”. Че защо Гришата да е убиец? Той не е знаел човекът, че момичето е с болно сърце, вина няма тук“, цитира майка си Муки.

Вестник „България днес“ се опита да се свърже с Марта Вачкова, но на телефона й отговори мъж, който обясни, че не иска да бъде безпокоена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар