Светослава Рудолф живот си живее!Журналистката Светослава Рудолф

е добила визия на тийнейджърка. Скандалната водеща, която навремето попита Иван Костов защо се крие зад фикуса в парламента, се е окопитила напълно след кошмарния развод с бившия си Тадаръков. [caption id="attachment_451629" align="alignright" width="217"]Светослава Рудолф Светослава Рудолф цъфна като майска роза след развода[/caption] Въпреки че тв звездата известно време ходеше омърлушена, сега направо грее със свежия вид на 20 -годишна, макар че гони 60-те. Светослава, която от доста време е блондинка, предизвикателно е боядисала косата си розова. А ръцете й са плътно татуирани с най-различни енигматични рисунки. Рудолф изглежда перфектно и усмивката не слиза от устата й, личи си от нейни снимки и видеа в Ютюб. В които бистри предстоящите президентски избори в САЩ.

От доста време, Светослава се е отдала на екстремни преживявания и вероятно това крепи младежкия й дух. Журналистката хвърчи с мотор заедно с компанията на заклети рокери и се радва на свободата си.

Тя е станала част от рокерите от т.нар. "Черен легион", които в началото не искали да я приемат в редиците си, от страх да не ги въвлече в нежелана публичност. „Не искам и да си спомням за брака си, сега се чувствам прекрасно. Забравих и лошите неща, и обидите и проблемите”, заявява безгрижно преминалата през ада журналистка. Не е тайна, че разводът й с приближения до Ахмед Доган бизнесмен Димитър Тадаръков беше всичко друго, но не и цивилизован. Понеже делото се проточи, двамата издигнаха преграда в общия си апартамент и използваха два отделни входа. Според близки до Светослава Рудолф имнно проблемите й около развода са отключили страстта й към езотериката. Тя демонстрира привъразност към идеите на бялото братство, въпреки че последователите на Петър Дънов не са очаровани от напъните й да разкрие битието им пред масовата публика. Докато се опитва да добие баланс след развода, Светослава често посещава татуиста си. Нейни приятели разкриват, че все още не е претръпнала от ревността на Тадаръков, който в миналото е стигал до крайности в подозренията си, но вече му е простила, пише столичен вестник.