Внучката на Тато стана боксьорка: Запалила я щерката на Фатик! (виж тук)

Внучката на Тато стана боксьорка: Запалила я щерката на Фатик! (виж тук)
Гласувайте за статията

Внучката на Тато тръгна на бокс!

Нетипично за жените хоби е намерил една от правнучките на Тодор Живков. Людмила Стефанова, голямата дъщеря на Жени Живкова, отскоро е тръгнала на бокс.

внучката на Тато

Внучката на Тато тръгна на бокс

Почти всеки ден наследницата на Тато, която е кръстена на баба си Людмила Живкова, е в боксовата зала като посещава индивидуални тренировки с треньор и вече умело раздава крошета.

Макар да е силов спорт, по-характерен за мъжете, на Людмила боксът доста й допада и е решена да продължи да се занимава с него. С близките й дори се шегували, че скоро ще стане достатъчно добра, за да се изправи на ринга срещу Кубрат Пулев.

Татовата правнучка се запалила по боксова от друга известна наследница – голямата дъщеря на Фатик – Александра, пише столичен вестник.

Красивата девойка отдавна е запалена по силовия спорт и редовно ходи на тренировки. В последно време пък с Людмила Стефанова са доста близки и именно Александра предложила да пробва този спорт. Обяснила й, че така успява едновременно да се отърси от всички проблеми и да се грижи за фигурата си.

Щерката на Фатик завела приятелката си при своя треньор и двете ходят заедно в залата, като редовно си правят снимки и клипове една на друга.

Людмила и Александра се познават от доста време, но особено близки станали това лято. Почти всички топли месеци прекарали заедно в обща компания по морето и в София. По принцип правнучката на Тато дълги години живее в чужбина.

След като завършва средното си образование тя замина да учи в Ню Йорк. Заради огромното разстояние между САЩ и България обаче не можеше да се прибира често у нас и в крайна сметка се прехвърли да следва в Лондон.

Там тя завърши вътрешен дизайн, остана да живее в английската столица, но редовно пътува до България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар