Черна прокоба белязва живота на Христо Сираков! (още разкрития)

Черна прокоба белязва живота на Христо Сираков! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Ето кое белязва целия живот на Христо Сираков!

Тежка прокоба измъчва до последния му час плейбоя Христо Сираков, който издъхна във вторник след прекаран тежък инсулт.

Христо Сираков

Христо Сираков изживя един бурен живот

Нелепа катастрофа от времето на соца, в която Сираков убива след тежък удар мъжа на бременната по това време писателка Милена Фучеджиева, бележи целия му живот.

Ради Радев умира на мястото, Сираков 17 дни е в кома, а Фучеджиева оцелява по чудо, както нероденото и бебе.

„Мъжете, които са ми причинили най-много болка, умират един по един. Това нито ме радва, нито ме натъжава“, казва Милена преди време. А мнозина намират днес в думите й зловещо предсказание.

Приятели на Милена коментират, че именно Христо Сираков е човекът причинил най-лошия момент в живота й.

Във въпросния трагичен ден той е зад волана на правителствен автомобил когато катастрофира и на място умира Ради – син на известния режисьор Въло Радев и бъдещ баща на бебето на Милена.

Самият Сираков, който пък е син на шофьора на Тодор Живков изпада в кома за цели 17 дни. След като оживява е осъдени и изтърпява 2-годишна присъда.

Според запознати катастрофата е причинена, защото Сираков е карал със 120 км в час и губи контрол над колата. Малко след като ражда дъщеря си Фучеджиева заминава за чужбина, където отглежда сама детето си.

Тя и до днес не е намерила сили да прости на Сираков, който си отиде от този свят без да получи прошка за жестоката трагедия, писа „Ретро“.

Приживе бизнесменът беше популярен в светските среди като Ицо Стоте манекенки и въпреки че самият той не го приемаше, този прякор не беше никак случаен. Сираков беше свързван с най-красивите жени в България.

За някои не само признаваше официално, но остави наследници, докато за други остана мистерията дали са били просто приятели.

Една от първите му големи любови е манекенката Мария Бешлиева, с която заживяват в Италия през 1990 г. По това време тя има дъщеря на 11 г., която Сираков отглежда и обича като свое собствено дете.

През 1998 г. на Христо и Мария има се ражда дъщеря, която кръщават Ана-Мария. След раздялата им момичетата остават с майка си, като живеят и учат във Франция.

Eмблематична остава и любовната връзка на Сираков с дългокраката манекенка Ирен Онтева. Отношенията им са толкова сериозни, че се решават на сериозната стъпка да имат дете.

През 2005 г. се ражда Кристиян. И с Онтева бизнесменът се разделя, но до края запазват отлични отношения. Сираков се гордее, че винаги се е разбирал с бившите си половинки, въпреки че вече не са били заедно.

След раздялата с Онтева бохемът започва нова сериозна връзка – със Зара, която изгрява в първия български сезон на „Биг брадър“.

Напористата мома успява да се утвърди в родния шоубизнес и бързо пленява Сираков. Легенди се носят за щедрите му подаръци към нея, а и видимо Зара повишава стандарта си на живот.

„Последната ми връзка, в която съм допуснала някой да бъде във всяка секунда от всекидневието ми, беше с Христо. Ние не бяхме точно като двойка, а по-скоро като екип. „Приятели“ ми се струва като малко смешна дума, ако трябва да визирам отношенията ни, ние сме просто изключително близки хора!

Още ми се случва, когато нещо силно ме разстрои или съм в еуфория, да му се обадя и понякога дори забравям да попитам: „Извинявай, удобно ли е, може ли да поговорим?“. Но знам в тези моменти, че звъня на човек с чисто отношение към мен.

Казали сме си всичко, видели сме всичко един от друг и сега изпитваме респект и чиста обич“, разказа преди години Светлозара Димитрова, както е цялото име на Зара.

След нея така и не се появи жена, която за по-дълго време да се задържи в живота на бохема. През годините го свързват с всяка актуална плеймейтка, а и той дава повод за спекулации, след като на светски събития се появява с различни изкусителни момичета.

Бизнесменът стига до годеж със силиконката Биляна Евгениева, която изгря на корицата на „Плейбой“. Впоследствие се появи информация, че тя му е изневерила и сватбатата беше отменена.

За сериозни отношения се заговори и с плеймейтката Нора Недкова, тъй като известно време двамата със Сираков бяха постоянно заедно.

Факт е, че приживе Сираков беше свързван с последните две носителки на родната титла „Мис Плеймет“. Победителката от 2018 г. Жанета Осипова често беше дама на Христо по светски събития, а за участието си в „Черешката на тортата“ прие гостите си в неговата къща.

Нито един от тях не потвърди, че са били интимни, като предпочитаха да казват, че са близки приятели. Но съмненията останаха. В момента Жанета участва в риалитито „Фермата“ и има вероятност да не знае за кончината на Сираков, освен ако продуцентите не са решили да й кажат.

Година по-късно на любовния хоризонт се появи Михаела Тодорова, която стана плеймейтка №1 за 2019 г. Отново снимки на близост и дълги вечери на партита, но пак без потвърждение за нещо повече.

„Благодаря ти за всички прекрасни спомени! Обичам те безкрайно много, Христо… Къса ми се сърцето, не искам да повярвам, че това е истина“, заяви Тодорова, която почерни личния си профил във фейсбук заради загубата на близкия си човек.

Последната жена, която беше свързвана с Христо Сираков, отново беше плеймейтка – Дениз Хайрула. Двамата бяха неразделни в продължение на месеци, като дори се заговори, че са сгодени.

Но традиционно информация липсваше. Кончината на бохема Дениз почете, като пусна стихове от „Ако утре няма да те има“ на Августин Петров, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар