Гери-Никол натирена от Дани Илиев заради нормална и готина мацка!Голямата любов на Гери-Никол и

ММА боеца Дани Илиев май остана само по страниците на клюкарските сайтове и… в собствената й глава. От известно време насам се говореше, че двамата имат проблеми и дори, че са се разделили, но певицата отрече всичко. [caption id="attachment_451662" align="alignright" width="300"]Гери-Никол Гери-Никол натирена от ММА боеца Дани Илиев[/caption] Близки до обкръжението й обаче явно са решили да не оставят нещата така и буквално започнаха да крещят истината по различни форуми и сайтове в мрежата. А най-прясната и неочаквана новина е, че любимият на варненската принцеса я е натирил заради друга. При това съвсем нормално, но естествено красиво момиче. Нещо, което не се отнася за солидно тунингованата певица от доста време насам.

Оказва се, че Илиев е лапнал въдицата по другата толкова здраво, че го е признал в прав текст на Гери. А причината тя да крие и да отрича, е чисто и просто пиар. Ар енд би гърлата се притеснява за имиджа си и какво ще си помислят феновете й ако разберат, че е зарязана.

„ГЕРИ И ДА СЕ ПРЕДЛАГАШ НА ГОТИНИТЕ МЪЖЕ, ДА ИМ КИХАШ ПАРИ ЗА ДА СА С ТЕБЕ И ДА ЛЪЖАТ, ЧЕ ТЕ ХАРЕСВАТ, НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЩЕ УСПЕЕШ ДА ГИ ЗАДЪРЖИШ… А ТОВА, ЧЕ ДАНИ ХАРЕСВА ДРУГА МАЦКА И ТЕ Е ЗАРЯЗАЛ ЗАРАДИ НЕЯ И ТИ СЕ ЧУДИШ КАК ДА ЗАМАЖЕШ ЛЪЖИТЕ СИ, ЧЕ УЖ МЕДИИТЕ ВИ РАЗДЕЛЯТ НЕ ТИ СЕ ПОЛУЧАВА МНОГО МНОГО!!!! А СЕ ГОВОРИ ЧЕ МОМИЧЕТО Е ГОЛЯМА КРАСАВИЦА ПЛЕНИТЕЛКА НА МЪЖКИ СЪРЦА, КАКВАТО ТИ НЯМА ДА СИ НИКОГА КОЛКОТО И ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ ДА СИ НАПРАВИШ!!!! А И СЕ ГОВОРИ ЗА НЕЯ, ЧЕ НЕ И СЕ НАЛГА КАТО НА ТЕБ ДА КИХА КИНТИ НА МЪЖЕТЕ, ЗА ДА ЛЪЖАТ ЧЕ Я ХАРЕСВАТ. И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИШ ЗАЩО ДАНИ ИСКА ДРУГА!! ДАНИ ИСКА КРАСАВИЦА А НЕ БОСТАНСКО ПЛАШИЛО ИЗКУСТВЕНО!“, размазват Гери-Никол в мрежата. Източниците говорят също, че не Даниел Илиев, а самата певица купува подаръците си или ги получава от богатите си родители. След което, в мрежата, радостно чурулика, че са от гаджето й. Сами може да видите разобличаващите разкрития за нея в скрийншотовете в текста. А каква точно е истината, надяваме се скоро да разберем. Източник: show.bg