Ето я: Вижте къщата, в която се крие семейството на Васил Божков! (още разкрития)

Ето я: Вижте къщата, в която се крие семейството на Васил Божков! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Семейството на Васил Божков обитава тази разкошна къща!

Изолиран пристан в добруджанския край са намерили близките на забегналия в Дубай олигарх Васил Божков. Неговата снаха Ива Софиянска и внучетата му Васил и Мая се крият във вилата на нейния баща – бившия столичен кмет Стефан Софиянски, и все по-рядко обитават дома си в София.

Васил Божков

Заснеха кадри от къщата на Васил Божков

Дървената къща с голям собствен басейн се намира в закътаното село Поручик Чунчево. Софиянски е собственик на имота от години, а в последно време прекарва целите лета там, разказват местните.

Вилата се намира насред гората, но в същото време изключително близко до морския бряг, само на 10 минути с кола от спокойните плажове на Шабла и Тюленово.

Къщата е опасана с камери, които гарантират спокойствието на обитателите.

Съседите нямали поглед над ставащото вътре, тъй като имотът разполага и с голям двор, а до вътрешността му се стигало през масивна дървена порта, съединена с двуметрова каменна ограда.

Когато се отваряла, комшиите хвърлили по един поглед и често забелязвали, че в двора са паркирани скъпарски черни джипове, с каквито от години снахата на Божков разполага.

На село Ива, известна с афинитета си към лукса, изобщо не скучаела. Обичала да се припича край басейна, а вечер цялото семейство, редом с внуците на Божков , както и най-новият член на семейството – кучето Батман сядали да хапнат на верандата. Зарзавата за салатите не купували, а берели от двора – лично произведен от Софиянски.

Животът на село действал като терапия за Ива след личните и професионални перипетии, които я застигнаха. Преди месец снахата на Васил Божков обяви, че се е разделила с дългогодишните си работодатели в Нова телевизия. В

момента е безработна и нямала никакви оферти да продължи рубриката си в конкурентна медия, пише сайтът „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар