Албена Вулева и Людмила Захажаева се лашкат в градския транспорт без маски! (виж тук)

0

Албена Вулева и Людмила Захажаева в градския транспорт без маски!

Екс водещата Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева бяха спипани от недоволни граждани да се возят без маски в трамвая. Двете дами без притеснения газят правилата за предпазване от Ковид-19 в градския транспорт.

Албена Вулева
Албена Вулева и Людмила Захажаева без маски в трамвая

Нарушението предизвиква вълна от недоволство, след като снимката им бе публикувана в една от най-големите групи на столичани в социалната мрежа Фейсбук.

„Майка и дъщеря стоят невъзмутимо в трамвая, нарушавайки правилата за градския транспорт и Ковид-19, и това с обществени личности, които дават пример, думи нямам“, „Така ли се пазим?“ и „Тези двете пак газят правилата, но този път се касае за живот и здраве“…

Това са само част от негативните коментари за постъпката на Албена Вулева и майка й. Двете дами от край време са недолюбвани не само в светското пространство, но и сред обикновените хора. Които са на мнение, че прекаляват със скандалния имидж.

Припомняме ви, че двете показаха характерите си в риалити формата „Вип Брадър“, където отнесоха доста критики за представянето си.

В момента не е ясно с какво се занимават майка и дъщеря и откъде изкарват прехраната си, тъй като Албена от дълго време не се изявява като водеща и журналист, пише вестник „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.