Димитър Рачков полудя от любов: Глези гаджето си с къща за 400 бона!(Виж още)

Димитър Рачков полудя от любов: Глези гаджето си с къща за 400 бона!(Виж още)
Гласувайте за статията

Димитър Рачков вече не е същият

Актьорът Димитър Рачков лудна от любов по новата си изгора.

Димитър Рачков е щедър към новата си половинка – моделката на Плейбой Анита Димитрова, узна HotArena.

Димитър Рачков

Рачков разтвори широко кесията за новата си

Знойната блондинка от Хасково, която е само на 21, вече живее на семейни начала с комика с затворения комплекс Маунтин Вю Вилидж, намиращ се край езерото Панчарево.

Силиконката, която е само със 7 години по-голяма от сина на Рачков, се шири заедно с него в просторна къща по американски стандарт, разположена на близо 300 квадрата и струваща около 400 бона.

Запознати разказват, че палатът на актьора бил обзаведен по последна мода и дори разполагал със свой басейн, където цяло лято Анита събирала тен.

Любопитна подробност е, че и с предишната си половинка Мария Игнатова Рачков живееше в абсолютно същия затворен комплекс.

Те обаче обитаваха далеч по-скромно жилище – тристаен апартамент, в който премина бурната им 7-годишна любов.

И тогава въпросният имот бе собственост само на Господаря на ефира, който се отърва от него, след като с Игнатова скъсаха окончателно.

Тогава комикът продаде буквално на безценица апартамента, тъй като му напомнял за блондинката. Очевидно обаче любовта му към Анита му е помогнала да забрави бившата си.

Освен това в момента Рачков строи и планинска вила за двамата в Еленския балкан, след като миналата година купи земя в близост до гората,

а после дори предяви претенции към кмета на град Елена, искайки от него общината да му асфалтира пътя до частната вила, пише Ретро.

В светските среди се говори, че Анита е наясно с цветущото финансово състояние на един от най-богатите артисти у нас и именно това я поблазнило. А заслепеният от любов Рачков не щади средства, за да я прави щастлива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар