Люта битка за богатството на Христо Сираков!

Люта битка за богатството на Христо Сираков!
Гласувайте за статията

След загубата на Христо Сираков се случва това, което обикновено става, когато става въпрос за натрупано сериозно богатство, каквото бизнесменът несъмнено има. И за което сега най-вероятно ще се водят люти битки.

Популярният бохем обаче, не е оставил завещание, което усложнява допълнително ситуацията за близките му. Всъщност цяла България познава Христо Сираков като плейбой №1, но малцина знаят с какъв точно бизнес се е занимавал.

Той е управлявал оръжейна компания и работил основно на италианския пазар. Близките му го определят за изключително заможен човек с активи за милиони. Приживе едва ли е написал завещание и се очаква сега да започне битка за парите му, твърди „Флагман“.

Той беше ранима душа с голямо сърце, помагаше на много, но дали са го оценили, питат се негови близки, които ще го изпратят днес в последния му път в църквата „Света София“.

Припомняме, че българският Хю Хефнър издъхна едва на 64-годишна възраст в столична болница, след като в последните дни бе изпаднал в кома след втори тежък инсулт. Той има три деца от две жени. Припознал е и дъщерята от предишен брак на първата си съпруга Мария – Деница, която днес е на 33 години. Мария му е родила и дъщеря, в момента на 22 години. Анна-Мария се е дипломирала в Royal Hollоway University of London и в момента живее в Италия.

Сираков има и син на 15 години от втората си жена – менекенката Ирен Онтева. Тийнейджърът до последно е живял с него в имението му край София.

Бизнесменът се е грижил за поне 10-ина бивши приятелки, на които помагал финансово, без да иска каквито и да е облаги, твърди още изданието.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар