Зендая – успешна и талантлива, а само на 24

0

Зендая Колман е само на 24, но вече поставя рекорди като актриса.Красавицата се превърна в най-младата жена, награждавана за главна роля в драматичен сериал на наградите Еmmy. „Зендая прави история!“, коментират вече развълнуваните хора в интернет пространството.

Ролята, спечелила й престижната награда, е тази на Рю Бенет в сериала на HBO – „Euphoria“. Много зрители помнят кога Зендая изгря на небосклона. Тя беше едно от любимите лица на Дисни, когато участваше в детския сериал „Раздвижи се“.

Тя отдавна скъса с образа си на Дисни актриса, като успешно доказва, че има таланта да играе сериозни роли и в телевизията, и в киното (През 2017 г. тя имаше радостта да играе рамо до рамо д Хю Джакман в драматичния мюзикъл „The Greatest Showman“).

Освен с добрите си актьорски способности, през последните години Зендая се наложи и като модна икона. Младата актриса има невероятен стил, а на червените килими винаги изпъква с оригиналност и вкус. За наградите Еmmy тя смени два ефектни тоалета, като любим на почитателите на Зендая бе роклята с асиметрична лилава пола. А втората рокля с внушителна пола на точки, с която Зендая бе, когато грабна статуетката от дома си, е от Armani.

 

Зендая, която спечели престижна статуетка Еми.

 

Източник – Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.