Лоши или добри черти на характера на мъжа!Зодията го показва( Част 1)

Лоши или добри черти на характера на мъжа!Зодията го показва( Част 1)
Гласувайте за статията

Всеки иска да има до себе си достоен партньор

Жените натоварват с очакванията си мъжете да бъдат едновременно в коренно противоположни роли.

зодии

Зодията влияе на характера на мъжа, сн. Фейсбук

Например да бъдат нежни и романтични, но в същото време да имат мъжествен и завоевателен темперамент, който ги прави така атрактивни за слабия пол.

Но какъв характер притежават в действителност зависи също от зодията:

Овен
Лоши черти:

Забравете за личното си мнение и за „ама той ми е само приятел“. Овните са самонадеян въздух под налягане, освен това са ревниви и ще искат цялото ви внимание само за себе си,

както и да не им се противоречи за нищо, дори и да сте прави, а те да грешат (което никога не биха си признали).

И може би най-лошата им черта – забележително избухливи. Не се скъпят на викове, заплахи и ярост. Ще прекрачат всяка граница, а за извинения след това може и да не се сетят.

Добри черти: Винаги можете да разчитате на него.

Обещал ли е нещо, ще го направи със сигурност. Без да ви се размазват и глезят излишно, те ще се грижат истински за вас и никога няма да ви оставят да мъкнете сама тежките чанти или да се приберете от работа в дъжда. Под завивките са толкова страстни и бързи, колкото и са избухливи, когато се ядосат.

Телец

Лоши черти:

Запъналото се магаре на моста е било всъщност телец. Ако очаквате неочаквани подаръчета, романтика и мили думички, то потърсете си друг мъж. За телците е важно всичко да се случва така, както те са го пожелали и всякакви опити да им давате наклон на живота и мнението ще се увенчаят с провал за вас.

Добри черти:

Няма да останете гладна, за Телецът храната е свещена. Той иска в живота му всичко да е надеждно, затова и разпилените срещи със случайни дами не са му по вкуса. Ако той реши, че ви иска, ще бъдете негова и ще ви даде стабилност и закрила.

Близнаци
Лоши черти:

Всичко, изброено по-горе за добрите страни на Телеца, при Близнака е точно обратното. Егоцентрични, далавераджии, ненадеждни, феноменално разсеяни, болезнено откровени, нетактични и езикът им реже като нож, когато се почувстват обидени.

Добри черти:

Никога няма да ви е скучно с тях. Веднъж хванат ли ви за ръка, ще ви понесат към невероятни приключения и ще се заливате от смях на историите им. Най-добрите оратори от целия зодиак, щедри и добри към всички пъплещи по земята същества. Умеят да правят изненади и са страхотни в целувките.

Рак

Лоши черти:

Цял живот в бащината къща и до майчината пола е тяхната мечта. Най-лесно обидчивите същества и фантастични егоисти. Никога няма да ви питат вие как сте, а ще заговорят за себе си и своите вятърни мелници.

Той изглежда мил и надежден, но реално наранява най-близките си със своята темерутщина и съзнание, че всички са му длъжни и най-вече – не трябва никога да си позволяват да му дават съвети, да го критикуват или противоречат.

Неспособни да се справят със словесен спор или да изразят качествено емоциите си, те млъкват, а светът е длъжен да си посипе главата с пепел и търпеливо да чака кога ще им мине.

Добри черти:

Не е мит това, че раците обичат уюта и спокойствието. Нежни любовници и никога не биха ви вдигнали грозен ревнив скандал, нито пък биха се опитали да ви обсебят. Най-искрено искат семейство и деца още в 20-те си години. За тях „развод“ е мръсна дума, мечтите за дом и сватба се появяват още преди партньора, пише edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар