Егоцентрик или кавалер?Зодията подсказва какъв е мъжа (Част 2)

Егоцентрик или кавалер?Зодията подсказва какъв е мъжа (Част 2)
Гласувайте за статията

Жените търсят в мъжа сродната душа

Но има както егоцентрици, така и джентълмени. Какъв е мъжът, пръст в характера му оказва зодиакалния знак. Звездите посочват какви са лошите и добри страни на характера на мъжете според зодията, под която са родени:

Лъв

зодии

Зодията разкрива и характера, сн. Фейсбук

Лоши черти: Егоцентрици, комплексари, страдащи от мания за величие и параноя, че околните тайно им се подиграват.  Остра нужда непрестанно да получават внимание и възхищение, стараят се да изглежда здраво трудещи се, но реално успехите им се дължат на другиго, останал в сянка.

Добри черти: Няма как да не се почувствате като истинска царкиня около тях. Знаят как да поглезят жената до себе си и не обичат излишните игрички, те са под нивото им. Страстни любовници – да задоволят качествено партньорката си за тях е въпрос на чест и достойнство.

Дева

Лоши черти: Педантични, стиснати, безстрастни, лишени от сексуалност или пък точно обратното – обсебени от секса и с леки извратени наклонности. Той ще прецени дали иска да бъде с вас по това дали сте удобна и подходяща.

Добри черти: Шансът Девата да изневери е почти нулев. За тях това е пълна глупост, която би разбила добре подреденото им семейство, а порядките и доброто представяне пред обществото са особено важни за тази зодия. Девата ще планира романтично пътешествие и предложение за брак година по-рано до най-малките подробности. Ако искате точни и ясни отношения, без излишни усложнения и мелодрами и живот в спокойствие, това са вашите хора.

Везни

Лоши черти: За тази зодия казват, че се стремят винаги да са справедливи и в защита на онеправданите, но избие ли ги лошотията веднъж, Везните могат да бъдат истински зли. Мъжете са прекалено суетни, крайно колебливи (не само коя риза да сложат, но и с коя жена да излязат) и склонни към изневяра.

Добри страни: Везните са едни от най-любвеобилните и грижовни знаци в зодиака. Това са мъжете с щедрите подаръци и красивите букети цветя просто ей така, защото сте ги впечатлили.  Освен това са умни и артистични, дори и професията им да не е свързана с изкуство.

Скорпион

Лоши черти: Абсолютни садисти, скандалджии, силно ревниви и болно подозрителни. Те са сами срещу всички, а животът им се върти само около техните страсти (основно секс, спорт и шоколад). Ще ви вдигнат грозен скандал, заради това, че преди да се познавате с тях, сте имали живот и отношения с други хора.

Добри страни: Едни от най-добрите любовници в зодиака. Скорпионът влюби ли се веднъж, пламва като буен огън, ще ви дари с внимание, страст и любов повече, отколкото сте подозирали, че можете да получите.

Влюбени са уязвими, сърцето им може да бъде лесно разбито на парченца и да страдат години наред по загубена си любов. Имат вкус към поднасянето на луксозни подаръци, пише edna.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар