Кейт и Уилям с домашно кино на световно ниво

Кейт и Уилям с домашно кино на световно ниво
Гласувайте за статията

Да, все пак Кейт Мидълтън и принц Уилям могат да си позволят различни варианти н авсяко нещо и ето какво сътвориха наскоро в условият ан апандемия, те все пак си подариха незабравм ден, както и за децата им.

Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън имаха честта да се насладят на частна кинопремиeра в задния си двор. Херцозите на Кеймбридж изгледаха новия документален филм на Дейвид Атънбъро, при това в компанията на създателя му. Без червени килими и папараци, в градините на двореца Кенсингтън, бе прожектирана лентата „Life on Our Planet”. 

Принца и синовете му се наслаждават на нов филм

94-годишният Дейвид Атънбъро получи овации за филма си и от тримата малки престолонаследници, които също присъстваха на прожекцията: 7-годишният принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишният принц Луи.

И понеже малкият Джордж бил особено запленен от динозаврите и праисторическите същества, получи специален подарък от Атънбъро – зъб от изчезнала гигантска акула, която е живяла преди 23 милиона години. Дейвид Атънбъро го открил по време на семейна почивка в Малта през 1960 година. За всичко това научихме покрай поста в социалните мрежи, направен лично от херцозите на Кеймбридж. Те ни зарадваха и с редица снимки от събитието, с което зарадва и множеството си фенове и последователи също. 

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар