Малко съвети за здрава и хубава фигура от световните модели

Малко съвети за здрава и хубава фигура от световните модели
Гласувайте за статията

Малко от режимите и любимите начини за здравослно хранене на някои красиви дами. Лара Стоун изглежда страхотно, но има някои нездравословни навици – обожава пържените храни и шоколадовите бонбони. За пречистване след тези нездравословни наслади, прави детокс уикенди. Два дни изкарва на студена салата от леща със зеленчуци.

Дутцен има стриктна формула за детокс: закуска с бадемово мляко, в което предварително са накиснати семена чия и плодове годжи бери.

Аня Рубик набляга на изобилието от зелени зеленчуци (спанак, краставица, салати и марули) във вид на салати или на смутита. С това компенсира своята страст към фъстъченото масло, което понякога загребва направо с лъжицата от буркана.

Лиу Вен се храни здравословно – през деня вместо на снаксове е на малки порции плодове и сурови зеленчуци. През уикендите вкъщи си прави на блендера „огромни количества сок от зеленолистни“ и това е нейният пречистващ режим.

Миранда Кер е известна със собствената си козметичната линия 100% органик и не е чудно, че диетата й също е от натурални храни. При пречистващ режим тя набляга основно на кокосовата вода, леките зеленчукови супи и фрешовете от зеленолистни зеленчуци.

И още и за Хали Бери редува два основни хранителни режима – периодично гладуване (любим режим и на Гуинет Полтроу) и кето диета. Актрисата може да приема храни, в продължение на 8 часа, а останалите 16 гладува. Тя избира храни с високо съдържание на мазнини, фибри и протеини. юбимият й обяд е сочна пържола и огромна чиния със зелена салата (много мощен антиоксидант!). Диетата на Хали е богата на различни зеленчуци, месни храни, като задължително в менюто са включени яйца и авокадо. Може и да не яде сладки неща, но Хали приема захари чрез плодове. Хладилникът й е пълен с горски такива – боровинки, ягоди, малини и къпини.

Актрисата не се отказва от всички удоволствия от живота. Любимата й напитка е сухо вино и почти всяка вечер тя завършва деня си с чаша от него. Сутрин Хали пие т.нар. „бронирано кафе“, което има много разновидности, но тя залага на формата му, приготвена на базата на черно кафе. 

Източник сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар