Меган и Хари с призив към американците

Меган и Хари с призив към американците
Гласувайте за статията

Британският монарх принц Хари и американската му съпруга Меган призоваха американците да се регистрират за участие в предстоящите избори за президент на САЩ и така навлязоха в територия, в която британското кралско семейство традиционно не се намесва, съобщи Ройтерс.

 

Меган призовава – „На всеки четири години ни казват едно и също нещо – че това са най-важните избори в живота ни“, казва Меган. „Но тази година наистина е така. Когато гласуваме, пускаме в действие ценностите си, гласът ни се чува, той подсеща, че всеки от нас има значение, защото това е така и всеки заслужава да бъде чут“.

А от своя страна Хари написа из мрежите – „На тези избори няма да мога да гласувам в САЩ, но мнозина от вас сигурно знаят, че не съм имал възможност да гласувам и във Великобритания никога до сега“, казва принц Хари във видеото. „През ноември е жизнено важно да се отхвърли езика на омразата, дезинформацията и негативизма онлайн“.

Но тези позиции имаха и своите опоненти и дори явни критици като например „Напълно неприемливо за член на британското кралско семейство, какъвто е именно Хари, да си вре носа в американската политика и да казва направо на американците да гласуват срещу президента Тръмп“, написа в мрежата Туитър Пиърс Морган, бивш водещ на Си Ен Ен.

Източник – novini.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар