Какво в интериора ще ни донесе щипка щастие

Какво в интериора ще ни донесе щипка щастие
Гласувайте за статията

Всеки човек търси истинското щастие – в личен и професионален план.

Според House beautiful и Една.бг, има много предмети, които ще ви донесат много късмет и щастие.

Вместо да окичваме дома с чесън, по-добре да помислим за някои по-приемливи в днешно време методи, с които да си осигурим повече хармония.

Според Фън Шуй е добре в дома да имаме повече кръгли или заоблени мебели. Потокът на енергията се подобрява. Ароматните клечки не само успокояват, но и прочистват въздуха в дома. Същият ефект може да получите и с ароматни масла. Лавандулата е особено подходяща за изчистване на пространството.

Според Фън Шуй огледалото отразява енергията. Затова поставете различни огледала из дома, в които да се отразяват красиви гледки.

И едно доста полезно правило както мислим и ние – ако нямате възможности или време да направите ремонт, то винаги поддържайте антрето чисто, подредено и добре осветено.

Поставете малки фигурки в дома си, за да защитите семейството си. Често имаме навика да го правим – слончета, камъни и други фигурки, които мислим, че ни носят късмет. Оказва се са за добро наистина.

Боядисането на вратите в определени цветове води до щастие и късмет – поне това е така според Фън Шуй.  Ако  е на юг, боядисайте я в червено.  Вратите на запад трябва да са в сив или бял. Вратите на север – в синьо. Вратите на изток трябва да са в кафяво или зелено.

Източник цитат по nova.bg

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар