Ретроградният Сатурн приключи и вече е в Козирог! Сатурн стана директен в Козирог на 29 септември.

Считайте този транзит за абсолютно облекчение, ако сте положили труда, необходим за постигане на целите ви и получаване на желаните награди. Сатурн управлява реда, структурата, наградите и наказанията, а в Козирог той ни помага да се движим към нашето бъдеще.Край на Ретроградните планети

 Не се тревожете, ако все още не сте постигнали желаните резултати – Сатурн ще остане в Козирог до 17 декември, което означава, че имате достатъчно време да наваксате! Козирогът възнаграждава тези, които са готови да работят. Успокойте ума си, съсредоточете се и започнете да визуализирате своя шедьовър!
Овен - Сатурн се движи директно във вашия дом на наследство и кариера, символизирайки началото на значителни, дългосрочни промени.
Телец - Направете дом в академичните среди или опитайте да се преоткриете в нов град или държава.
Близнаци - Дръжте ума си отворен, а сърцето си оптимистично, особено когато става въпрос за интимност.
Рак - Прекарахте достатъчно време в преоценка и обмисляне на взаимоотношенията си! Време е да смените посоката и да вземете някои постоянни решения за това как искате да продължите напред.Край на Ретроградните планети - Снимка 2
Лъв - Намерете време за духовна медитация и физически упражнения. Грижата за себе си днес ще ви възнагради утре!
Дева - Поддържайте мечтите си живи и това ще промени живота ви към по-добро!
Везнои - Много основни промени са на път да се случат в дома и семейния ви живот. Но не се страхувайте! Не забравяйте, че понякога трябва да се случат промени.
Скорпио - Отделете малко време, за да говорите със своите приятели и семейство. Работите, за да откриете правилния начин да изразите себе си.
Стрелец - Директният Сатурн ще ви даде някои тежки уроци за себе си, но не се притеснявайте! Фокусирайте се върху това да останете отворени за нови гледни точки и ценности.
Козирог - Работете усилено, но се опитайте да намерите и някакво чувство за баланс между професионален и личен живот. Доверете се, че всички тези предизвикателства и промени са за най-доброто.
Водолей -  Излезте от тъмнината и си дайте възможност да се насладите на момента. Оставете песимизма зад гърба си!
И Риби - Трябва най-накрая да блеснете и да се изявите, особено ако се мъчите да го направите от известно време.
Цитирано сп. Една.Бг