Симона Загорова избяга от Глория за рождения си ден!

Симона Загорова избяга от Глория за рождения си ден!
Гласувайте за статията

Симона Загорова реши да избяга далеч от майка си за своя 24-и рожден ден. Със сигурност Глория е нещастна от това внезапно решение на дъщеря си, още повече пък причината да стори това.

Макар в момента пътуванията да не са препоръчителни, щерката на най-голямата фолк звезда у нас се качи на самолета с гаджето си и отиде при баща си.

„Живеем в прекрасен свят, пълен с красота, очарования и приключенство. Няма край на приключенията, които можем да изживеем, само ако ги търсим с отворени очи“, написа Симона върху първите снимки от своето ново пътешествие, като за първи път ще пътува с новото си гадже – полицаят Даниел.

Симона реши да посрещне родждения си ден в компанията на своя баща Илиян Загоров, който след раздялата с Глория живее в Швеция. Разделят се, когато Симона е още малка, но грижите за нея поема майката. Въпреки всичко, Симона остава привързана към баща си.

В момента е в при него в Стокхолм, макар Глория да е била против това пътуване. И не че се опитва да я отдалечи от баща й, а защото времето е доста рисковано и властите препоръчват да се пътува само по необходимост.

Илия Загоров за първи път се среща с новото гадже на дъщеря си и вече е даде благословия на техните отношения. Споделил на Симона, че е горд от нейния избор и се надява да съумеят да запазят любовта си чиста.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар