Дъщерята на Цеци Красимирова се сгоди!

Дъщерята на Цеци Красимирова се сгоди!
Гласувайте за статията

С Джудит са отпразнували с шампанско годишнината от запознанството си става ясно от социалната мрежа. Двамата е трябвало да се оженят това лято, но заради ковида са отложили събитието.

В профила си в Инстаграм Джудит споделя емоциите си от щастливата си любов, показвайки гаджето, но без да отбелязва името му. „Избирам теб. И ще избера теб, отново и отново и отново. Без пауза, без съмнение, без втора мисъл в сърцето. Ще продължа да избирам теб“, пише тя, като посланието й беше споделено на английски и това подсказва, че любимия й мъж е чужденец, пише „Хотнюз“.

Преди време момичето на Цеци бе обвързвано с един от най-добрите приятели на моделката, а именно Мариян Кюрпанов. Разбира се, това се оказа само слух и не само заради сериозната им възрастова разлика. „Той може по-скоро да й е баща“, смееха се на клюката хора от обкръжението на Красимирова.

„Това е моята любов, а другият е част от моето семейство“, пише в социалната мрежа Джудит. Към момента обаче името на гаджето й остава мистерия. А човекът от дясно е екс-манекенът Мариян Кюрпанов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар