Алена разкри: Луиза Григорова и Весела Бабинова са били сестри в минал живот! (още разкрития)

Алена разкри: Луиза Григорова и Весела Бабинова са били сестри в минал живот! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Алена направи неочаквани разкрития за Луиза Григорова и Весела Бабинова!

Весела Бабинова и Луиза Григорова станаха майки в един и същи ден. Дългогодишното приятелство на звездите прерастна в нещо много по-силно, след като първородните им рожби проплакаха почти едновременно.

Луиза Григорова

Луиза Григорова и Весела Бабинова са винаги заедно

Според астроложката Алена Весела и Луиза са свързани от предишен живот. „Луиза и Весела са свързани с обща карма от предишно прераждане, когато са били сестри“, разказва Алена. По думите им, от този факт идват и близките им отношения в настоящия живот.

„Нека помнят, че кармичната връзка не е гаранция за безпроблемно бъдеще между тях двете. Тя е факт, но ни разкрива, че двете са се срещнали в настоящия си живот, за да изчистят и неутрализират нещо помежду им, за което не е стигнало време в предходното им прераждане“, допълва още астроложката.

Луиза и Мартин Макариев кръстиха сина си Бран, като един от главните герои в „Игра на тронове“. Според запознати дъщеричката на Весела и Владо Зомбори се казва Йоана.

Според Алена отношенията между децата може да прерастнат и в нещо повече от приятелство. Според нея двете деца са родени на целеустремена, амбициозна, но и крайно инатлива дата, със съдбовен път, налагащ задължителното изискване да изживеят голяма част от живота си извън България. Особено след като навършат 35 години.

„Родителите не бива да им пречат и да ги задържат тук, защото с това ще ги натоварят с незаложени житейски проблеми“, обяснява тя, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар